Lányok, ti télen is szőrtelenítitek a lábatokat? És aki nem, annak mennyire szőrös? A "gyakori" epilálás erősíti a szőrt?
az enyémis nagyon szörős...sokan mondják hogy ha borotválja valaki a szőrt,akkor hamarabb fog nőni..
valaki meg azt hogy nem!!!
nem tudom mit csnáljak,de majd ha lesz bátorságom arra,akkor leborotválom!!!!!
amúgy nem !
Eddig nem szőrtelenítettem télen, mert nem volt barátom, nem volt aki lássa. Ha nem szőrtelenítem, hosszú, fekete, szúrós szőrök nőnek. Egyébként epilátort használok, néha borotvát. Ha télen nem epilálom, és kinő minden szőrszál, a nyár előtti 1. epiláláskor majd betojok, annyira fáj, hisz sokkal több szőrszálat kell leszednem. Szóval szerintem érdemes rendszeresen végigfutni vele a lábadon, max csak kicsit ritkábban. Nekem sajna hetente kell, annyira gyorsan nő :(:(:( Egyébként meg összevissza nő ki a szőr, hol ez, hol az. Egy idő után meg ritkább lesz, ha rövid a szőr, nem annyira feltűnő.
Amúgy szerintem a borotva és a krém az, ami erősíti a szőrt. Kezdőként azt használtam annó és jó vastag fekete szőrök borítanak azóta, nem a puha, vékony, szőke szőrszálak :( Szóval sokkal feltűnőbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!