A C-vitamin por vagy az ecet hatásosabb a hajfesték eltávolításához?
Sziasztok! A hajam sötétbarna, egy vöröses-lilás festék van rajta. Olvastam, hogy sokféle otthoni módszer létezik a festék kiszedéséhez. A vélemények szerint az ecet és a C-vitamin por a leghatásosabb. Nektek mi erről a tapasztalatotok, melyik válik be jobban, illetve ti mit javasoltok még? Illetve ha a C-vitamin porra szavaztok, akkor törhetek össze hozzá itthon is tablettát?
Előre is köszi a válaszokat!
Illetve még egy kis pontosítás!😊
Az ecet a természetes hajszínre nincs hatással, megfelelően higítva jó a fejbőrnek! Azonban a festett hajon pakolás formájában tud olyan hatást kifejteni, ami segít a festékpigmenteket eltávolítani!😊
"Az ecet a természetes hajszínre nincs hatással, megfelelően higítva jó a fejbőrnek! Azonban a festett hajon pakolás formájában tud olyan hatást kifejteni, ami segít a festékpigmenteket eltávolítani!"
EZ AZ, ami NEM IGAZ!!!!
Nem is kérte senki hogy hidd el!😊 Azoknak segítek, akiket érint esetleg a téma, és szeretnék megfogadni a tanácsom, illetve akiknek már hasonló módon segített ez!😊 Nekem nem volt többször festve vagy bármi, 1 réteg volt rajta, szépen visszakaptam az eredeti barna hajam!😊
Mindenki azt hisz el amit szeretne😊
Ha még itt vagy...
Hogy csináltad pontosan a műveletet?
Most pont az ecetes megoldás utána kutakodok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!