Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mi segítene hogy hatásosabb...

Mi segítene hogy hatásosabb legyen?

Figyelt kérdés

Szóval nagyon fehér a bőröm és nemrég elkezdtem szoláriumba járni. Arra lennék kíváncsi, hogy tudtok-e ajánlani valamit ami segít a barnulásban.

Előre is köszi a válaszokat 😊

2020. júl. 21. 19:32
 1/6 anonim ***** válasza:
31%
Nap?
2020. júl. 21. 19:33
 2/6 anonim ***** válasza:
50%

Szoli krém?

Önbarnító?

2020. júl. 21. 20:03
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
A szolitól nem szép barna bőröd lesz ám. Nagyon látszik a szolis bőr és elég visszataszító.
2020. júl. 21. 20:37
 4/6 A kérdező kommentje:

A 2. válaszolónak: köszönöm a választ esetleg tudsz párat ajánlani?

A 3. válaszolónak pedig annyit, hogy tudom, hogy a szolis barnulás nem ugyan olyan. Viszont nekem kell egy olyan “átlag” barnaság. Mivel amikor nyaralni megyek már első nap úgy letudok égni, hogy arra nincsenek szavak és ismerősöm ajánlotta, hogy előtte el jár párszor szoliba, mert így nem ég meg vagy csak nagyon kicsit. Nem tudom tudod-e azt az érzést amikor reggel kimész a strandra (úgy hogy már otthon bekented magad naptejjel és! hagytad beszívódni) aztán amikor kiértékelése mielőtt elmennél úszni újra bekened magad és megvárod míg veszívodik. Aztán amikor kijössz miután megszáradtál újra bekened magad és befekszel az árnyékba. Aztán amikor visszanennél a szállóba már szép paradicsom piros vagy. De ez nem állít meg abban, hogy most egy kis izgalmas váltásként napozás utáni krémmel kened magad be. Kétszer. Másnap már nem bírsz mozogni ugyanis a kezeid és vallaid hámlanak ( de egye fene kit érdekel) mindenhol máshol le vagy égve(beleértve a fejbőröd is!) és nem tudsz egy laza pólót felvenni mert égeti a bőröd ahogy hozzáér. Másnap már az a kezed, a vállal, az arcod és a mellkasod is csupa ragyás és elkezd hámlani. Ez igenis tönkreteszi a nyaralást. És az utána következő 1-2 hetet is munkában (mert az a pirosság és hámlás nem csak egy hétig tart!). Ismerősöm akinek fele ennyire se volt rossz azt mondta neki segített. Én pedig megpróbálom ugyanis szerintem sokkal rosszabb nem lehet már 🙂

2020. júl. 22. 07:21
 5/6 anonim ***** válasza:
Na mi lett végül ?szoliztal? Nm égtel meg? Hogy sikerült a nyaralás?🙂
2020. aug. 30. 00:01
 6/6 A kérdező kommentje:
Jártam előtte szoliba párszor és kijelenthetem hogy nem csak hogy nem égtem meg még egy kicsit barnultam is😊😊😊
2020. aug. 30. 00:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!