A C-vitamin por vagy az ecet hatásosabb a hajfesték eltávolításához?
Sziasztok! A hajam sötétbarna, egy vöröses-lilás festék van rajta. Olvastam, hogy sokféle otthoni módszer létezik a festék kiszedéséhez. A vélemények szerint az ecet és a C-vitamin por a leghatásosabb. Nektek mi erről a tapasztalatotok, melyik válik be jobban, illetve ti mit javasoltok még? Illetve ha a C-vitamin porra szavaztok, akkor törhetek össze hozzá itthon is tablettát?
Előre is köszi a válaszokat!
ecetes olló.
A többi boszorkánykonyhás gányolás nem működik csak kamu. :D
Nem saját tapasztalat, nem vagyok hülye.
Csak érték a hajfestéshez meg a kémiához is.
"Én személy szerint pont azért maradnék természetes anyagoknál"
Az uránérc is a természetben fellelhető, természetes anyag, de azért ne próbáld meg elszopogatni...
Természetesen nem is tömény ecettel gondoltam, a c-vitamin port is samponba kell keverni, az ecetet is megfelelő arányú vízzel higítani, ezt jól tudom! 😊 Nem, attól hogy megmossák a hajukat nem változik meg a színe, gondolkodom, hisz nem is így értettem!😊 aki csinált már ilyet az tudja, hogy ezeket pakolás formájába fél- 1 órát a hajon kell hagyni, adott esetben ismételni is!😊 Szerettem volna tisztázni az itteni félreértéseket!
Igen, az uránérc is természetben fellelhető anyag, nem is terveztem hajpakolásként a hajamra tenni, hisz itt semmi másról nem volt szó csak a kérdésben feltett anyagokról! Ezek már sok esetben használtak embereknek, csupán akik ebbe a kategóriába esnek, tőlük szerettem volna tapasztalatot! 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!