Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan lehet ilyen hajat...

Hogyan lehet ilyen hajat készíteni?

Figyelt kérdés
[link] ebben a videóban az énekes haja nagyon tetszik, az érdekelne, hogy hogyan tudok ilyesmi hajat elkészíteni? Alapból a hajam göndör, legtöbbször kivasalom de konkrétan ilyet hogyan? -.-" vagy ha elmegyek fodrászhoz nemgáz hogy egy ilyen képet mutatok erről a csávóról? :D hogy ilyen hajat szeretnék? előre is köszi a válaszokat.
2008. dec. 9. 16:05
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz énis képet szoktam vinni!:D
2008. dec. 9. 17:05
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Énis sztár képét vittem be (konkrétan Bill K. :D) Aztán szépen megnyírt, 1 nap után már sírtam. Azért te is gondold meg ezt. :D Ja ha pasi vagy akkor nemszóltam biztos jo lesz xD
2008. dec. 9. 17:42
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Vidd el nyugodtan a fodrászhoz a képet! Sőt még örülni is fog neki, hogy van egy szemmel látható elképzelésed és nem csak találgatni kell. Amúgy ha otthon ilyenre akarod beszárítani, használj nagy körkefét és azzal szárítsd kifelé, majd tegyél rá kis waxot! Vagy vegyél vastag hajsütöt és az jól kunkorítja a végét.
2008. dec. 9. 21:14
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Jaj ez olyan szexi :DD

Waxot vegyél, és hajvasalód is jó ha van.

A fodrászok örülnek neki ha viszel képet, mindenki így csinálja! Különben miért lenne gáz? Most vigyél egy nőről képet? :DD jó lesz ez. Kérj tanácsot is tőle, hogy hogyan ápold majd a hajad otthon.

2008. dec. 10. 01:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!