Milydn hajat tudnek magamak kesziteni egy eskuvore?
Figyelt kérdés
Kivasalva es leengedve nagyon egyszeru, csatozzam el valahogy?2011. aug. 13. 07:08
1/3 anonim válasza:
Ezen az oldalon tudsz keresgélni, ezt pl. te is meg tudod otthon csinálni:
Pár tincset befonhatsz:
Ha csak eltűzöd, akkor tegyél bele nagy, színes virágdíszt, ami illik a ruhádhoz, és nem fehér.
A youtube-on meg ajánlom figyelmedbe Lilith Moon videóit, részletesen bemutatja, hogy kell megcsinálni.
2/3 anonim válasza:
Én a múltkor ilyesmit csináltam a barátnőm esküvőjére magamnak:
Egyszerűen szorosan ősszefogtam jó magasan a hajam, a lófarkat kicsit megtupíroztam és utána közvetekertem és hullámcsatokkal ketűztem körben, majd fújtam rá ey kis hajlakkot, hogy ne jöjjön szét. Kb 15 perc alatt megvolt és többen meg is dícsérték..
3/3 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=-MWqyGtzclQ
Nekem ez a kedvencem :) Nagyon gyorsan megvan, egyszerű és látványos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!