Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Dauervízzel lehet loknis...

Dauervízzel lehet loknis hajat készíteni? Tovább a magyarázatnál.

Figyelt kérdés

Ilyenre gondoltam (de szerintem ez hajszárítóval készült): [link] Q=loknis+haj&um=1&hl=hu&sa=N&tbm=isch&tbnid=smwDOqGzhsGXJM:&imgrefurl= [link] r:5, s:0&tx=17&ty=90&biw=1280&bih=610

Ha lehet, hogy tudom megvalósítani?

Milyen eszközök szükségesek hozzá?

Mennyi időt kell hagyni, hogy hasson a vékonyszálú hajon?

Mennyi dauervíz kell egy félhosszú hajhoz?

Elsősorban fodrászok válaszát várom.

2011. aug. 9. 15:52
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem jó a link...:$
2011. aug. 9. 15:57
 2/5 skarma ***** válasza:

A linkek rosszak, de nehogy megpróbáld otthon egyedül bedauerolni a hajad!

Szinte tuti hogy beüt valami gikszer, jobb ezt szakemberre bízni, megéri azért az 5000 Ft-ért...

egy előző héten dauerolt lány

2011. aug. 9. 16:02
 3/5 A kérdező kommentje:

Bocsika, nem vettem észre.

[link]

2011. aug. 9. 16:13
 4/5 anonim ***** válasza:

Lehetni lehet, más kérdés, hogy nem éri meg tönkretenni vele a hajat, mert ahhoz, hogy ez így álljon, minden nap újra kell formázni. Meg két óra múlva már nem áll így, mert lehúzza a súlya. Akkor meg már nem mindegy, hogy hajsütővel vacakolsz-e, vagy így?

És tényleg ne otthon csináld. A vékonyszálú hajadat meg akármilyen ügyes fodrász csinálja is, sanszos, hogy elég hamar tönkreteszi a dolog.

2011. aug. 9. 17:41
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Talán mégis maradok az egyenes hajnál.
2011. aug. 13. 02:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!