Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » PS2-es eredeti játékot nemolva...

PS2-es eredeti játékot nemolvas be a gép, minden más játékot beolvas. Mi lehet a gond? (részletesebben leírom a magyarázatnál)

Figyelt kérdés
Szaisztok, van egy PS2 konzolom már úgy 4 éve, és csak gyári játékokat veszek hozzá, és csak azokat viszi. Megvettem a Guitar Hero World Tour nevű játékot ps2-re beraktam és egyszerűen nemolvassa be. Minden más játékot beolvas, de azt az eggyet nem. Vadonat új a játék, gyönyörű állapotú, karcolás vagy paca nincs rajta. Elvittem haveromhoz a játékot, nála azonnal beolvasta, és tökéletesen működött. ( a hozzá járó gitár tökéletesen működik). Neki is meg nekem is PS2 Slim van. Csak az övé teljesen új konzol. Szereztem egy úgynevezett tisztítólemezt, ami az olvasófejet megtisztítja ,hátha poros vagy valami, de úgyse működött. Gondoltam arra is ,hogy talán a játék formátuma a rossz, de PAL verzió. Szóval nemértem hogy milehet a baj. Léccives segítsetek:( A válaszokért előreis köszönöm.
2011. márc. 4. 12:23
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!