Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Megbántam, hogy rövidebbre...

Megbántam, hogy rövidebbre vágattam a hajam, mikorra lehet mellig érő?

Figyelt kérdés

Nagy bánatomban fordulok most ide.

Pár napja már elegem lett a hosszú hajamból, abból hogy mennyire teher nekem a hajmosás, hajszírítás (ne kérdezzétek miért, csak utálom) és úgy érzetem kényelmesebb lenne ha rövidebb lenne.

Tévedtem!

A hajam épp váll alatt volt picivel és sokszor van ez hogy egyszer szeretnék szép hosszú hajat majd mégis a rövidebb lenne kényelmes és sosem fogom elérni így hogy tényleg hosszú hajam legyen, főleg nyáron van ez néha a meleg miatt.

Most igaz rövid, váll alatt van és bevallom szarul néz ki, nem én csináltam de aki csinálja nekem mindig jó lett és így megspóroltam a fodrászt, most is jó csak bánom hogy levágattam.

Régóta vagyok szőke, van hogy pihetnetem mint most is, voltam többféle is és azt hiszem megtaláltam a stílusom, mindenkinek tetszett. Most jelenleg sötét barna vagyok ami az eredeti hajam is félig még meg maradt a szőke de így utálom a mostani hajam, mindig felfogom hajgumival.

A célom az, hogy legyen legalább mell alatt érő a hajam és szép ragyogó szőke mint annó de most hogy folyton megzavarodok olyan mintha sosem érezném el ezt a hosszat..

Mekkora lehet már mellig érő a hajam ha most olyan áll alatt van picivel?

Más is járt így? :(

2021. júl. 26. 16:40
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

5.nem tudom kiről beszélsz de nem..már ilyenről se kérdezhet egy lány anélkül hogy másnak hinnék? O_O..mi van itt?

kiről beszéltek egyáltalán?

2021. aug. 1. 01:23
 12/13 anonim ***** válasza:

11

Voltt egy kérdezö aki csomo kamu hajvágos kérdést irt ki és a kérdésénél 100+ válasz volt amibol 40-50 ö volt de már kitiltota az oldal.

2021. aug. 1. 13:25
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem sok mindent jelent a tiltás, manapság mindenkinek dinamikus IP címe van, pár nap múlva megváltozik automatikusan, de egyébként a router újraindításával lehet újat szerezni akár manuálisan is. Emiatt az IP címes tiltás sem ér sokat.

Bocsi az offért.

2021. aug. 3. 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!