A fodraszotok eloszor vagja a hajat vagy festi?
Figyelt kérdés
Ugyebar festeni nem frissen mosott hajat kell.Vagni a frissen mosott hajat ajanlott.De ha elotte pl melirozunk utana vagunk,lehet le lesz vagva a friss melirbol.A ti fodraszotok ,hogy csinalja?
A valaszokat elore is koszonom:)
2010. aug. 27. 15:58
1/10 anonim válasza:
fuuh..en multkor festettem fodrasszal a hajam ..en ugy emlekszem h elore festette..aztan nyirta...de sztem tok mind 1 :D
2/10 anonim válasza:
Először fest (mert ugye a festés során is károsodik a haj), aztán vágja le ...
3/10 anonim válasza:
Nekem is először festette,és csak utána vágta le :)
4/10 anonim válasza:
A zsidró szalonban először levágta, utána festette nekem.
5/10 anonim válasza:
A zsidró... :)
Fodrász létére egy szégyen ahogy a feje kinéz :)
6/10 anonim válasza:
először fest természetesen. logikus, mert így csak egyszer kell megmosni a hajat. kivéve ha mondjuk az eddig derékig érő hajadat szeretnéd befestetni és levágatni nyakig érőre. olyankor előbb vágják. legalábbis az én fodrászom, megkérdeztem tőle...
8/10 anonim válasza:
Ha nincs drasztikus vágás, először fest, különben a frissen mosott hajat festené, ami nem jó.
10/10 anonim válasza:
Fest és vág. Eddig minden fodrászom ezt csinálta.
Amúgy Zsidró tényleg fordítva csinálja, ami sztem egy felesleges dolog...Nem értem miért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!