Mennyibe kerül a fodrászotok?
minden fodrász aki azzal keresi a kenyerét "profi". a Hajas esetleg mesterfodrász.
kérdésre nemtom, én magam csinálok mindent a hajammal, eddig a fodrászokban mind csalódtam az egészen olcsó kis szalonoktól a mesterfodrászokig, képtelenek úgy megvalósítani az elképzeléseimet mint ahogy én sajátmagam.
Szia!
Én 1-2 havonta megyek el fodrászhoz,reggel megmosom a hajam,és szárazon levágja,500 ft+ amennyit adok még
1,5 havonta járok fodrászhoz festetni, félévente pedig vágatok is (épp növesztem a hajam, és a végéből szoktam vágatni ill. ritkíttatni kicsit), ilyenkor festés, vágás, szárítás, vasalás, ami 7000 Ft körül van. A hajam egyelőre vállig érő és kisvárosban lakom. A barátnőim sokallni szokták az összeget, és nem vagyok túl jól eleresztve anyagilag, de annyira szépen dolgozik a fodrászom és meg vagyok vele elégedve, hogy nem mennék máshoz.
21/L
Még nem próbáltam eladni.:D
Komolyan amúgy festés-vágás-szárítás 5000 volt, mostmár magamnak vágom
Én pécsi vagyok, itt kertvárosban az egyik fodrászatban mosás, vágás, szárítás 3200 forint.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!