Mivel súroljam le a feketeséget a talpamról?
Nagyon szeretek mezítláb lenni, kint és bent is, emiatt persze tiszta kosz, fekete szokott lenni a talpam. Egy ideig nem zavart, megmostam persze minden nap, de nem foglalkoztatott különösebben. Viszont kezd zavarni a látványa, így igyekszem még több gondot fordítani rá.
Este, zuhanyzáskor meg szoktam mosni alaposan, de annyira beleeszi magát a bőrömbe a kosz, hogy alig jön le belőle valamennyi. Erősen szappanozom, körömkefével szoktam dörzsölni, de hiába.
Gyakorlatilag ha nem is fekete, de elég sötét szürke talppal szállok ki. A törülközőn, amire kilépek, nagyon halványan maradnak lábnyomok, szóval ami le tud jönni, az lejön, de érdekelne, mivel lehetne hatékonyabban eltávolítani. Minden női praktikám befuccsolt...
Sajnos elég vastag és kemény is a bőr a talpamon, valószínűleg szintén a sok mezítlábazástól, de szerencsére nincs betöredezve, nem fáj, vagy ilyesmi, csak hát az esztétika...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!