Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Vélemény erről a hidratáló...

Vélemény erről a hidratáló krémről?

Figyelt kérdés

[link]

Érzékeny a bőröm, és ez elvileg arra van. A krémmánia oldalon csak pár véleményt találtam, azok pozitívak voltak, de gondoltam hátha tud valaki itt is véleményt mondani.

2021. jún. 26. 18:09
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
74%
Olyan dolgokat használsz ami maximum ideiglenesen jó érzést ad és nem olyat ami működik is . Neked az olcsóbb és hatékonyabb megoldás sem tetszik , mert szerinted az rossz. Akkor tessék használd amit jónak tartasz , de akkor ne kérdezz rá a termékre , mert annyira mégse tudod jó-e ha itt kell megkérdezni .
2021. jún. 27. 23:00
 22/22 A kérdező kommentje:

Nem azért kérdeztem hogy “jó vagy nem jó”. Ez változó lehet egyénenként. Mint már írtam is, szubjektív véleményekre voltam kiváncsi.

“ideiglenesen működik és csak jó érzést ad”

Nem, nem ideiglenesen működik. Már nagyon régóta használom ugyanazokat a termékeket az arcomra, és ma már szinte semmi gond nincs a bőrömmel. Ezt nem terveztem ide leírni, de ha egyszer olyan okostojás vagy. Már elnézést.

2021. jún. 28. 07:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!