Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Vélemény erről a hidratáló...

Vélemény erről a hidratáló krémről?

Figyelt kérdés

[link]

Érzékeny a bőröm, és ez elvileg arra van. A krémmánia oldalon csak pár véleményt találtam, azok pozitívak voltak, de gondoltam hátha tud valaki itt is véleményt mondani.

2021. jún. 26. 18:09
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
97%
Akkor nem értem miért tettél fel róla egy kérdést ha elhatároztad hogy már pedig te ezt fogod használni. Ajánlottam fele annyiért egy hidratálót aminek teljesen jó az összetevője és könnyedén be tudod szerezni, de te tudod...
2021. jún. 26. 19:43
 12/22 A kérdező kommentje:
Véleményekre voltam kiváncsi a termékről, amiket megkaptam és meg is köszöntem a válaszokat. Ennyi.
2021. jún. 26. 19:55
 13/22 anonim ***** válasza:
97%

Tudatos szépségápolás csoport. Nem csak drága dolgokat ajánlanak.

Amúgy a Balea szuper. A többi drogériás cucc felejtős.

2021. jún. 27. 08:25
 14/22 A kérdező kommentje:
A Balea is ugyanúgy tartalmaz parfümöt és/vagy alkoholt.
2021. jún. 27. 17:56
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem mind. Csak utána kellene nézni, rákeresni(!) a csoportban, és ha nincs válasz, kérdezni.

Nyilván az avonos megoldás egyszerűbb.

2021. jún. 27. 18:19
 16/22 anonim ***** válasza:
85%

Ha megveszed az avonos arckrémet akkor annyira nem zavarhat hogy tele van parfümmel és alkohollal, tehát tok mindegy lenne ha valami drogériás szart vennél mert ugyanaz a kategória.

A balea med termékek teljesen sensitivek, nem tartalmaznak alkoholt és parfümöt, olcsóbb is mint amit te akarsz megvenni

2021. jún. 27. 18:45
 17/22 A kérdező kommentje:
Tartalmaznak alkoholt, szinte az összes Balea terméknek utána néztem, ahogy ennek is :)
2021. jún. 27. 20:41
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Szérumozz.
2021. jún. 27. 20:44
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha tudatos bőrápoló lennél és jól informált akkor tudhatnád hogy nem minden alkohol rossz ami a termékekben van.
2021. jún. 27. 20:45
 20/22 A kérdező kommentje:

Gondolom te biztos fel tudod sorolni az összes fajta alkoholt, plusz a hatásukat 🙂 ez már kész vicc komolyan

Egy szóval se mondtam hogy “tudatos bőrápoló” lennék. De nyilván csak olyanokat használok ami jó a bőrömnek. Igen volt már olyan hogy kipróbáltam valamit és nem jött be. Egyszerűen abbahagytam és minden jóra fordult. Kis anekdota.

Köszönöm a szérumos választ, abban is gondolkodtam.

De ennyi elég is volt, nem kell több hozzáfűznivaló.

2021. jún. 27. 21:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!