Vélemény erről a hidratáló krémről?
Érzékeny a bőröm, és ez elvileg arra van. A krémmánia oldalon csak pár véleményt találtam, azok pozitívak voltak, de gondoltam hátha tud valaki itt is véleményt mondani.
Tudatos szépségápolás csoport. Nem csak drága dolgokat ajánlanak.
Amúgy a Balea szuper. A többi drogériás cucc felejtős.
Nem mind. Csak utána kellene nézni, rákeresni(!) a csoportban, és ha nincs válasz, kérdezni.
Nyilván az avonos megoldás egyszerűbb.
Ha megveszed az avonos arckrémet akkor annyira nem zavarhat hogy tele van parfümmel és alkohollal, tehát tok mindegy lenne ha valami drogériás szart vennél mert ugyanaz a kategória.
A balea med termékek teljesen sensitivek, nem tartalmaznak alkoholt és parfümöt, olcsóbb is mint amit te akarsz megvenni
Gondolom te biztos fel tudod sorolni az összes fajta alkoholt, plusz a hatásukat 🙂 ez már kész vicc komolyan
Egy szóval se mondtam hogy “tudatos bőrápoló” lennék. De nyilván csak olyanokat használok ami jó a bőrömnek. Igen volt már olyan hogy kipróbáltam valamit és nem jött be. Egyszerűen abbahagytam és minden jóra fordult. Kis anekdota.
Köszönöm a szérumos választ, abban is gondolkodtam.
De ennyi elég is volt, nem kell több hozzáfűznivaló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!