Mik a tapasztalataitok az Akneroxid krémről/gélről? Esetleg kell mellé hidratáló krém? Ha igen milyen és hol lehet venni és mennyiért?
nekem bevált a folyékony változat régebben,de nem emlékszem, hogy golyós,vagy fújós volt-e. Krémről nem hallottam!
gyógyszertár!
nekem nagyon bevált. elhasználtam egy tubust, teljesen tiszta lett tőle a bőröm. aztán persze visszajött egy pár, de kb. mensi előtt 2-3 pattim szokott lenni, azelőtt meg állandóan tele volt az arcom.
kell mellé hidratáló mindenképpen. nekem nagyon zsíros a bőröm, de az akneroxid erősen szárít, így még nekem is kellett mellé hidratáló. ajánlom a balea ultra sensitive arckrémeit (több is van, 1000 ft körül), vagy drágábból a bioderma sensibio ligh-ot, vagy a la roche posay toleriane ultra fluidot (4000 ft körül).
meg akneroxid mellé kötelező nappalra fényvédőt használni, még télen is. bioderma, uriage fényvédők váltak be nekem.
ja és itt egy jó kis cikk hozzá:
a fényvédő az a naptej végül is, védi a bőrödet az uv sugarak ellen. erre azért van szükség, mert az akneroxid hámlaszt egy kicsit, ami miatt sérülékeny lesz a bőr, és akr télen is leéghetsz, ha nem védekezel fényvédővel az uv ellen. nyáron még inkább fontos ez, épp emiatt sokan nem is mernek nyáron akneroxidot használni.
itt vannak a legjobb fényvédők:
mindenkinek más válik be. patikában szokott lenni több termékből minta, érdemes azokat kipróbálni, hogy melyik jön be, meg olvass sok véleményt.
hidratálóból én a balea ultra sensitive arckrémeket ajánlom, nem drgák, több is van belőlük, olvass utánuk krémmánián, hogy lásd, neked melyikre lenne szükséged. drágábból nekem a bioderma sensibio light tetszik még.
: )
az mindegy. a kémiai könnyed érzet, nem hagy fehér réteget mint régen a naptejek, de nem mindenkinek szereti a bőre. ha nem szereti, akkor csípi a szemet. ez esetben kell fizikaira váltani.
nekem jól bírja a bőröm a kémiait hálisten. : D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!