Mivel szőrtelenítsem a hónaljam, ha a gyanta sérülést okoz és a borotva sem válik be?
Extrém gyorsan nő a szőr a hónaljamon (hormonális oka is van, magas tesztoszteronszint, amire újabban szedek gyógyszert), ezért ha ujjatlant akarok felvenni elindulás előtt kell szőrtelenítenem pár órával, mert ha előző nap este teszem már feltűnő a fekete szőrtüszők - ez már feltűnő ezért kínos megjelenést okoz.
Gyantával próbálkoztam, ugyan magas a fájdalomküszöböm de ez nekem is sok volt, plusz vérzett több szőrtüszőm utána, és nem is szedte le mindet. A hideggyanta meg egyáltalán nem működött.
A wax hónaljra működhet?
Akkor rossz gyantát használsz és rossz technikát . Leginkább rossz a technika azért vannak a véraláfutások . Érdemes lenne akkor elmenni egy kozmetikushoz és megtapasztalni milyen egy jó gyantázás .
Epilátor a legfájdalmasabb szőrtelenítő forma .
Ha van pénzed akkor egy Ipl gép beruházása pl.: Philips Lumea
Nem véraláfutásom lett, hanem konkrétan leszakadt a bőr egy rétege, és ezért égési sérülésre hasonlító hámlás lett a felületen. Sokszor nem gyantáztam még, így biztos rossz a technikám, legközelebb kozmetikusra bízom.
Köszönöm a válaszaitokat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!