Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen frizurát csináljak a...

XR115 kérdése:

Milyen frizurát csináljak a vállig érő hajammal nyáron? 17/L

Figyelt kérdés
A melegben milyen frizurát lehet csinálni ami gyors, egyszerű, praktikus és menő is?

2021. jún. 23. 18:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem váll fölé érő ezért az egézset nem is tudom összefogni de én úgy szoktam hordani hogy az első 2 tincset ami kb állig ér azt kétoldalt megfogom és hátul vagy összefonom vagy simán kis csattal összefogatom.

Nagyon jó mert nem zavar kicsit sem

2021. jún. 24. 08:46
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Én nem szoktam levágatni a hajam nyárra, pont azért hogy több frizurát tudjak hordani!

Kerestem néhány ötletet amik szerintem jók:

Az első egy laza fonás amit vállig érő hajjal is meg lehet csinálni (a képen is olyan): [link]

Fel lehet csattolni egy haj csattal is ami most amúgyis divatos:

[link]

Ez egy sima copf egy kendővel összekötve, nekem nagyon bejön mert nyárias:

[link]

Ezt a kendő ötletet meg lehet csinálni konttyal is:

[link]

A parketta fonás is jó ötlet ha megtudod csinálni vagy valaki megtudja, a képen hosszab hajú lány van de szerintem neked is jól állna:

[link]

A külön kedvencem ez a haj, igaz így ugyanúgy megsülsz benne de szerintem jól néz ki, esetleg ha kontyba, copfa csinálod is jól mutathat:

[link]

2021. jún. 24. 11:49
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Remélem segítettem! ;)
2021. jún. 24. 11:50
 14/15 A kérdező kommentje:
Igen köszönöm szépen. Amúgy parketta fonást szeretem a legjobban csak én nem tudom megcsinálni magamnak és azok sem akiket ismerek és nem tudok folyton fodrászhoz járni, de köszönöm mindenkinek.
2021. jún. 24. 14:40
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

12,13 vagyok.

Sajnos velem is ez van, anyukám nem igazán tud parkettát és én magamnak se.:/

2021. jún. 25. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!