XR115 kérdése:
Milyen frizurát csináljak a vállig érő hajammal nyáron? 17/L
Figyelt kérdés
A melegben milyen frizurát lehet csinálni ami gyors, egyszerű, praktikus és menő is?2021. jún. 23. 18:39
1/15 anonim válasza:
Attól függ mennyire vagy bevállalós mert praktikus kényelmes és gyors sok fajta van
2/15 anonim válasza:
Milyen hajra gondoltál vagy láttál van elképzelés? Úgy könnyebben tudjuk szűkíteni a kört
3/15 A kérdező kommentje:
Nincs, csak milyen jó rövid frizurákat lehet csinálni a melegben?
2021. jún. 23. 20:03
4/15 anonim válasza:
A női rövid között vannak ami gyors egyszerű könnyű és egy két perc alatt be lehet állítani azok a Kleopátra(abból is a rövidebb hajú) abból is a jól felnyírt hátul van ez a pixe akkor ami már kicsit fiús de még nőies azok a süni nevezetű haj(1-1.5cm) vagy a fokozatos felnyírt haj a kimondott fiús és a legegyszerűbb haj ami tényleg gyors be se kell állítani egyből megszárad az a géppel nyírt tüsi haj vagy ha nagyon vagány érzed magad a kopasz ez alatt azt értem hogy géppel csak 0.5mm nem kell borotválni ahogy szokták mondani vagy csinálni az már nekem is sok lenne.
5/15 anonim válasza:
A legutolsó azért jó választás mert ha most csinálod meg és egész jól ni a haját egész nyáron nem lesz baj és ki tudsz próbálni nyár végéig sok fajta frizurát így ki tudod tapasztalni és már könnyebben tudod kezelni a nyári meleget.
De láttam már olyat is hogy csak nyárra akarta de annyira nagy felszabadulás volt és még tetszett is neki azóta is nyírja 1mm-re a haját
6/15 A kérdező kommentje:
Hát köszi #4es de talán félreérthető voltam, nem szeretném vágni belőle csak olyan frizura ötleteket ahogyan a hajamat hordhatnám. mert főként lófarokban vagy hajrát vagy kibontva szoktam hordani, de ezek már unalmasak és ilyen hasonló ötletek érdekelnének? Ti például hogyan hordjátok a hajtatokat nyáron? Mit tudnák magamnak csinálni?
2021. jún. 23. 20:54
7/15 anonim válasza:
Így már másabb én írtam a 4 és 5 is de így akkor már más a helyzet en azt szoktam csinálni az államig erő hajammal hogy felkötni leginkább és ami még lelógó alul az nem annyira zavaró. De a karantén miatt megnőtt vállig és azon iagzitottam itthon és hátul hogy ne izzadjon be felnyirtam 6mm-re de ez így még nekem sok volt pont most fejeztem be és 3mm lett ott a többi hajam két oldat szoktam fonatba vagy leengedem így már nem sül be alul vagy sima lofarok így oldom megvagy nagyon ritkán szoktam hullamosan hordani mert jártam ezzel nagyon rosszul
8/15 anonim válasza:
De egy ilyen kicsi felnyírt rész hátul jó ilyenkor el tudom rejteni lehet ki kéne próbálnod nem nagy bátorság kell hozzá és mondom el lehet rejteni neked readásúl a hajad váladig ér és nem kell sokat növeszteni ha most csináltatod meg suli kezdésre meg is nő mert hátul amikor vállig ér a haj nem olyan hosszú max egy kicsit vagatsz belőle pár cm és váll fölé érő legyen hamarabb no meg addig hátul
9/15 anonim válasza:
Csinálhatsz kontyot, különböző fonatokat, feltűzéseket. A vállig érőt azért már elég jól lehet variálni. A youtube-on van fent elég sok videó a témában.
10/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2021. jún. 24. 07:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!