Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen frizurát csináljak a...

XR115 kérdése:

Milyen frizurát csináljak a vállig érő hajammal nyáron? 17/L

Figyelt kérdés
A melegben milyen frizurát lehet csinálni ami gyors, egyszerű, praktikus és menő is?

2021. jún. 23. 18:39
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
70%
Attól függ mennyire vagy bevállalós mert praktikus kényelmes és gyors sok fajta van
2021. jún. 23. 18:49
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Milyen hajra gondoltál vagy láttál van elképzelés? Úgy könnyebben tudjuk szűkíteni a kört
2021. jún. 23. 19:58
 3/15 A kérdező kommentje:
Nincs, csak milyen jó rövid frizurákat lehet csinálni a melegben?
2021. jún. 23. 20:03
 4/15 anonim ***** válasza:
97%
A női rövid között vannak ami gyors egyszerű könnyű és egy két perc alatt be lehet állítani azok a Kleopátra(abból is a rövidebb hajú) abból is a jól felnyírt hátul van ez a pixe akkor ami már kicsit fiús de még nőies azok a süni nevezetű haj(1-1.5cm) vagy a fokozatos felnyírt haj a kimondott fiús és a legegyszerűbb haj ami tényleg gyors be se kell állítani egyből megszárad az a géppel nyírt tüsi haj vagy ha nagyon vagány érzed magad a kopasz ez alatt azt értem hogy géppel csak 0.5mm nem kell borotválni ahogy szokták mondani vagy csinálni az már nekem is sok lenne.
2021. jún. 23. 20:14
 5/15 anonim ***** válasza:
96%

A legutolsó azért jó választás mert ha most csinálod meg és egész jól ni a haját egész nyáron nem lesz baj és ki tudsz próbálni nyár végéig sok fajta frizurát így ki tudod tapasztalni és már könnyebben tudod kezelni a nyári meleget.

De láttam már olyat is hogy csak nyárra akarta de annyira nagy felszabadulás volt és még tetszett is neki azóta is nyírja 1mm-re a haját

2021. jún. 23. 20:18
 6/15 A kérdező kommentje:
Hát köszi #4es de talán félreérthető voltam, nem szeretném vágni belőle csak olyan frizura ötleteket ahogyan a hajamat hordhatnám. mert főként lófarokban vagy hajrát vagy kibontva szoktam hordani, de ezek már unalmasak és ilyen hasonló ötletek érdekelnének? Ti például hogyan hordjátok a hajtatokat nyáron? Mit tudnák magamnak csinálni?
2021. jún. 23. 20:54
 7/15 anonim ***** válasza:
82%
Így már másabb én írtam a 4 és 5 is de így akkor már más a helyzet en azt szoktam csinálni az államig erő hajammal hogy felkötni leginkább és ami még lelógó alul az nem annyira zavaró. De a karantén miatt megnőtt vállig és azon iagzitottam itthon és hátul hogy ne izzadjon be felnyirtam 6mm-re de ez így még nekem sok volt pont most fejeztem be és 3mm lett ott a többi hajam két oldat szoktam fonatba vagy leengedem így már nem sül be alul vagy sima lofarok így oldom megvagy nagyon ritkán szoktam hullamosan hordani mert jártam ezzel nagyon rosszul
2021. jún. 23. 21:04
 8/15 anonim ***** válasza:
61%
De egy ilyen kicsi felnyírt rész hátul jó ilyenkor el tudom rejteni lehet ki kéne próbálnod nem nagy bátorság kell hozzá és mondom el lehet rejteni neked readásúl a hajad váladig ér és nem kell sokat növeszteni ha most csináltatod meg suli kezdésre meg is nő mert hátul amikor vállig ér a haj nem olyan hosszú max egy kicsit vagatsz belőle pár cm és váll fölé érő legyen hamarabb no meg addig hátul
2021. jún. 23. 21:09
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Csinálhatsz kontyot, különböző fonatokat, feltűzéseket. A vállig érőt azért már elég jól lehet variálni. A youtube-on van fent elég sok videó a témában.
2021. jún. 24. 07:07
 10/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2021. jún. 24. 07:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!