Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Otthon készített cukorgyantáva...

Otthon készített cukorgyantával intim gyantázni?

Figyelt kérdés

Sose volt még tapasztalatom intim gyantával, szóval max videók alapján csinálnám. Nem lesz semmi bajom? Mennyire fáj a cukorgyantás intim gyanta?

Szerintetek nyugodtan csinálhatom magamnak?

Valaki amúgy gyantázott már otthon? Tapasztalatok/tanács amit megosztanátok velem?

Köszönöm előre is a válaszokat!

2021. jún. 22. 13:33
 1/8 anonim ***** válasza:
27%
Édes lesz a fájdalom.
2021. jún. 22. 14:04
 2/8 anonim ***** válasza:
39%
Inkább ne próbáld ki😅
2021. jún. 22. 14:20
 3/8 anonim ***** válasza:
43%
Az első intim gyantát semmiképp ne magadnak csináld!! Menj el vele kozmetikushoz. Úgy is elég kellemetlen lesz, pedig ő profi, és mindenre odafigyel, amire kell. Amikor már megszoktad, hogy gyantázva van (pár alkalom után), akkor kezdhetsz otthon kísérletezni vele, ha akarsz. Addig ne tedd, mert nagyon rossz élmény lesz.
2021. jún. 22. 14:48
 4/8 anonim ***** válasza:
69%
Én csináltam igaz x epiles cukorgyantával és papirral szedtem le, nem volt vészes. A sima gyanta jobban fàjt nekem:)
2021. jún. 23. 11:24
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
4es vagyok: még annyi, ha első cukorgyantázásod ott lent akkor érdemes papírral leszedned, kézzel nem olyan egyszerű mint a vidikben ha nem vagy rutinos. Mindig feszítsd ki a bőröd amikor szeded le akkor kevésbé fáj.
2021. jún. 23. 11:26
 6/8 anonim ***** válasza:
59%
Neeee! Boltban vett felmelegíthetős gyantát használtam X évvel ezelőtt, pont strand előtt. Aztán elbénáztam mert nem értettem hozzá és tiszta vörös véraláfutásos lett a bikini vonalam. Attól kezdve nem használok semmilyen gyantát csakis epilátort. Az a legjobb, érdemes beruházni egyre.
2021. jún. 24. 14:58
 7/8 anonim ***** válasza:
73%
Miért lettünk lepontozva? Tanácsokat vártál nem?😂
2021. jún. 24. 16:08
 8/8 anonim ***** válasza:
83%
Mert rájött, hogy a valóság a cukorgyantával sem olyan édes, mint gondolta. 😂🤣
2021. jún. 24. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!