Otthon készített cukorgyantával intim gyantázni?
Figyelt kérdés
Sose volt még tapasztalatom intim gyantával, szóval max videók alapján csinálnám. Nem lesz semmi bajom? Mennyire fáj a cukorgyantás intim gyanta?
Szerintetek nyugodtan csinálhatom magamnak?
Valaki amúgy gyantázott már otthon? Tapasztalatok/tanács amit megosztanátok velem?
Köszönöm előre is a válaszokat!
2021. jún. 22. 13:33
3/8 anonim válasza:
Az első intim gyantát semmiképp ne magadnak csináld!! Menj el vele kozmetikushoz. Úgy is elég kellemetlen lesz, pedig ő profi, és mindenre odafigyel, amire kell. Amikor már megszoktad, hogy gyantázva van (pár alkalom után), akkor kezdhetsz otthon kísérletezni vele, ha akarsz. Addig ne tedd, mert nagyon rossz élmény lesz.
4/8 anonim válasza:
Én csináltam igaz x epiles cukorgyantával és papirral szedtem le, nem volt vészes. A sima gyanta jobban fàjt nekem:)
5/8 anonim válasza:
4es vagyok: még annyi, ha első cukorgyantázásod ott lent akkor érdemes papírral leszedned, kézzel nem olyan egyszerű mint a vidikben ha nem vagy rutinos. Mindig feszítsd ki a bőröd amikor szeded le akkor kevésbé fáj.
6/8 anonim válasza:
Neeee! Boltban vett felmelegíthetős gyantát használtam X évvel ezelőtt, pont strand előtt. Aztán elbénáztam mert nem értettem hozzá és tiszta vörös véraláfutásos lett a bikini vonalam. Attól kezdve nem használok semmilyen gyantát csakis epilátort. Az a legjobb, érdemes beruházni egyre.
7/8 anonim válasza:
Miért lettünk lepontozva? Tanácsokat vártál nem?😂
8/8 anonim válasza:
Mert rájött, hogy a valóság a cukorgyantával sem olyan édes, mint gondolta. 😂🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!