Házilag készített cukorgyanta használata?
Figyelt kérdés
-milyen állagig kell hűteni?
-felkenése és eltávolítása?
-kevésbé fájdalmas a többinél?
2015. jún. 8. 18:00
1/2 anonim válasza:
Hmm... nehéz így meghatározni az állagot.. A színe legyen kicsit sötétebb, mint a méz, olyan barnás sör színű. Én anno 15-20 percig főztem, de volt, hogy elég kemény lett, így vissza az egész a tűzhelyre, bele kis víz, újra fölforralni és kihűteni... Ezt így volt, hogy 3szor egymás után csináltam :) Ez a legkényelmetlenebb a cukorgyantánál. Én kineveztem egy gyantázó fakanalat, az volt a felvívő eszközöm. Az a lapos fajta volt, és rövid. Rossz polókból vágtam gyantázócsíkokat, jól belenyomkodtam, és fordítva kell lehúzni mint az igazi gyantát, tehát a szőr növekedésével azonos irányban. Nekem nem fájt annyira, de én az érzékeny bőröm miatt más gyantát nem is próbáltam ki, tehát nincs viszonyítási alapom sajna.
2/2 anonim válasza:
Addig kell hűteni hogy gyúrható legyen és ne égessen.
Kézzel felkened szőrnövekedéssel ellentétesen és lerántod fordítva, összegyúrod és ezt csinálod mindenhol.
Nekem ez is épp olyan fájdalmas mint a többi gyanta.
Eltávolítani a maradékot meg vízzel lehet, mivel ez csak cukor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!