Van valami szépségtrükk striák eltüntetésére?
Harisnya lehet a megoldád rá. Más nem nagyon. Nincs semmi csoda krém, ami elfedi.
Én inkább más ruha darabot választanék a helyedben. Harisnyába meggyulladnék..
Te szeretnéd eltuntetni nem mi.
Amúgy meg szerintem senkit nem fog érdekelni. Max megnézik.
Nekem is van, pedig egész eddigi rövid életemben vékony voltam. Tinikoromban gyorsan nőiesedtem és a fenekemen és a combomon, a csípőmön is vannak striák, régebben rózsaszínebb volt, de még mindig csillog a fényben, borzalom :D. Soha nem tűnik el teljesen.
De túljutottam rajta, már nem feszengek miatta rövidnadrágban és croptopban sem.
Ennyire gyorsan a világon semmi nem segít, csak rejteni lehet. Hosszútávon lehet kenni erre való krémmel és akkor gyorsabban lesz halványabb.
A narancsbőrt a harisnya sem rejti el teljesen, de nem érdemes ezen gondolkozni, főleg nyáron, amikor a ruha leolvad az emberről. Tényleg mindenkinek van. Tartósítószermentes, egészséges életmód és sport tünteti el csak. Tartósítószermentesen kajálni meg szinte lehetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!