Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Nektek milyen trükkjeitek...

Nektek milyen trükkjeitek vannak, hogy gyorsan szépek legyetek? Krém, smink, bőrápolás, vagy kezelés, minden érdekel!

Figyelt kérdés

2011. nov. 24. 13:22
 1/5 anonim válasza:
Ln pl ha a hajam jó, akkor minden jó. Úgyhogy megcsinálom a hajam (jó hosszú, így szépre kifésülök, frufru lakkal belő), ha esetleg kell akkor minimális korrektor és kész.
2011. nov. 24. 13:48
 2/5 anonim ***** válasza:
Bőrradír, hidratáló, korrektor, púder, szemceruza, hajvasalás és készen vagyok, szép vagyok:)
2011. nov. 24. 15:01
 3/5 A kérdező kommentje:

Az igaz nálam is, ha a hajam jó, akkor én is szépnek érzem magam. Nálam mondjuk ez kb. havi egyszer fordul elő :)

Én pl. dove barnító testápolót használtam, jó is volt, amíg tegnap egy halommal le nem szedtem fürdés közben a nyakamról. Megfogadtam többet inkább ilyen szemetet nem kenek magamra, mert nem kopott le, le kellett vakarni magamról.

Néha megcsinálom magamnak a szemöldökömet, kiszedem, meg befestem. Vettem szemöldök "sminket" van hozzá 3 sablon és gyönyörű szemöldököt tudok festeni ha akarok ;)

2011. nov. 24. 15:18
 4/5 anonim válasza:
Szemöldök kiszedve befestve, hajam kivasalva, egy kis alapozó púder (Avon) egy kis szemceruza, szájfény, és kész is vagyok:D
2011. nov. 24. 16:17
 5/5 anonim ***** válasza:
arckrém, korrektor, porpúder, pirosító, szemceruza, szempillaspirál, megrázom a hajamat, kész vagyok. :) A szemöldököm vörösesbarna szemhéjporral csinálom meg. Jók ezek a szemöldökfestékek, de a színskálájuk elég szegényes. Eddig csak barnát találtam.
2011. nov. 25. 01:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!