A naptól barnulok jobban vagy a szolitól? 20 perc szolitól leszek barnább vagy 20 perc napsütés?
A konkrét kérdésedre sajnos nem tudom a választ, életemben nem voltam szoláriumban.
Februártól novemberig minden nap kint vagyok a gyerekeimmel legalább 2, de lehetőleg 3-4 órát a szabadban. Május végére olyan színünk van, mintha most jöttünk volna meg a karibi utazásról.
Egész évben folyamatosan ér a fokozatosan erősödő napfény, így nincs leégés, csak szép barnulás. Hogy 20 perc alatt hol lehet csodát tenni, majd elmondják mások. ;)
Szolárium egyértelműen. De a 20 percet semmiképp nem ajánlom ha nem akarsz felsülni. 6-9 perccel lehet kezdeni és fokozatosan maximum 12-15 percig. 6-8 alkalom után csokibarnára lehet barnulni. A napozást ajánlom inkább, ha kreol bőrű vagy vagy könnyen lebarnulsz és nem szenvedsz a napégéstől. Ha fehér vagy és nem fog könnyen a nap 20 perc alatt semmi színed nem lesz és könnyen lehet, hogy 25 perc alatt meg már felsültél.
Bármelyiket is választod, óvatosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!