Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lányok, nők! Szőrtelenítitek...

Lányok, nők! Szőrtelenítitek a hasatokat, hátatokat strandszezonra?

Figyelt kérdés
Kort és nemet is írjatok.
2021. jún. 11. 21:22
 1/10 anonim ***** válasza:
69%

Nem.

24/N

2021. jún. 11. 21:58
 2/10 anonim ***** válasza:
58%

Nem, sőt, a karomat sem. Szeretem, ahogy az apró, szőke pihék megcsillannak a napfényben a hasamon. A hátamon meg egyáltalán nincs szőr...

Nőkhöz szólt a kérdés, szóval az egyértelmű, hogy milyen nemű vagyok.

27

2021. jún. 11. 22:01
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem
2021. jún. 11. 22:10
 4/10 anonim ***** válasza:
Nem, szerencsére ezeken a helyeken nem vagyok szőrös, nincs mit leszedni. 22
2021. jún. 11. 22:12
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem vagyok túl szőrös fajta, nekem a kezemet sem kell.
2021. jún. 11. 22:23
 6/10 anonim ***** válasza:
97%

Nem, a hátam amúgy se szőrös és a hasamon is csak pihék látszódnak, az meg nem zavar és nem vagyok hajlandó még tovább kínozni magam, a többi terület szőrtelenítése is bőven sok :D Amúgy is csak közelről látszik.

24n

2021. jún. 11. 22:31
 7/10 Metionin ***** válasza:
Dehogy :D
2021. jún. 11. 22:55
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Én szőrösebb típus vagyok, nekem a hasamon van egy erőteljes szőrcsík, ami kicsivel köldök fölé ér. Nem rendszeresen, de strand előtt le szoktam borotválni. A hátam olyan, hogy a derekamnál, a bugyi vonala fölött kb. Egy tnyérnyi helyen erősebben szőrös, a hátam többi része csak pihésen, de mivel sötét, látható. Néha onnan is leborotválom. L.
2021. jún. 12. 06:00
 9/10 anonim ***** válasza:
A hasamat igen, néhányszor legyantázom egy nyár alatt, mivel nekem látszódnak ott a szőrszálak. A hátamat nem.
2021. jún. 12. 08:27
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem szoktam, csak a lábam, karom, hónaljam és a bikini vonalat és ezt is soknak érzem. Nagyon szőrös típus vagyok, gyakorlatilag a talpamtól a fejem búbjáig szőrteleníthetném mindenemet és nekem ehhez se türelmem, se időm, se kedvem nincsen és a bőröm is elég érzékeny, nem tesz neki jót a szőrtelenítés. Úgyhogy én inkább egyrészes fürdőruhát hordok.
2021. jún. 12. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!