Fiatal fiúk! Ti melyik testrészeiteket szőrtelenititek?
Figyelt kérdés
Arc, hónalj, intim, láb, kar, mellkas, has?
Milyen gyakran?
Nektek igy tetszik, elvárás, barátnő kéri, esetleg csak divatból? :)
2020. júl. 12. 10:05
1/10 anonim válasza:
arc hetente, hónalj hetente, has és teljes intim 3-4 naponta, karomon és a lábamon csak rövidre vágom havonta
nekem így tetszik, intim részt barátnőm kérésére szőrtelenítem
2/10 anonim válasza:
Arcomat szoktam, a többi helyen csak rövidre vágom
4/10 anonim válasza:
Az előzőhöz: mert így tetszik, és rohadtul idegesített mindig, amikor volt hajam.
5/10 Dávid86 válasza:
A lábamat csak télen, majd lesz IPL kezelés, kezem, hajam nem, arcszőrzetet borotvával, minden más véglegesen eltávolítva. Csakis azért mert így szép (szerintem).
6/10 Dávid86 válasza:
Nem tudom hogy miért lettem lepontozva amikor megadtam a kérdésre a választ ...
7/10 anonim válasza:
Az arcomat azt rendszeresen,2,3 naponta. A mellkasom,hasam,hónaljam heti egyszer borotválom,a lábamról hajnyíróval egészen rövidre nyírom. Nekem tetszik így,szerintem túl szőrös vagyok,azért kezdtem el,de mások is mondták.
8/10 Dávid86 válasza:
Én, mint az 5. válaszoló kérdezem, hogy megválaszoltam a kérdést normális hangnemben, akkor miért lettem lepontozva?
9/10 A kérdező kommentje:
Én nem pontoztalak le. :)
Biztos csak a szőr mániákusak (igénytelenek) tették, akik szerint a szőrtelenítés csak nőknek való.
2021. márc. 2. 17:36
10/10 Dávid86 válasza:
OK, rendben van, én csak úgy általánosságban kérdeztem a miértjét. Akik a szőr mellett vannak nem igénytelenek, csak nekik más az értékrendjük. Köszi a zöld kezet, most már nincs pirosban a válaszom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!