Hogy szőrtelenítitek ott lent magatokat?
Nemrég kezdtem el ott lent borotválni magam és mindig piros pöttyök lesznek rajta. Esetleg valami tanácsotok van erre?
És hogy ti mivel szőrtelenítitek vagy mi vált be nektek a legjobban? A gyantán elgondolkodtam, de az ugye érzékeny terület, és én szerintem nem bírnám azt a fájdalmat.
Esetleg valahogy a borotválkozással ki lehetne húzni 2-3 napnál több ideig?
18/L
Borotváltam. Én sem bírtam,kipattogott rondán. Gyantát sem bírom. Így mostmár Csubakkám van, a férjem még szereti is. :D
Nyilván strand vagy nőgyógyász esetén leborotválom.
Elég éles a borotvád? Fertőtleníted minden használat előtt?
Én férfi borotvát használok, tapasztalataim szerint azok élesebbek, gyógyszertári alkohollal fertőtlenítek. Heti háromszor hámlasztok The Ordinary glikolsavval, általában szőrtelenítés előtti napon, illetve illatmentes, nem irritáló rendesen tápláló testápolót használok (lila mixa). közvetlenül borotválkozás után pedig nyugtató, panthenol tartalmú krémet (la roche posay cicaplast). nekem így egyáltalán nem szokott irritált lenni.
Kezdj el gyűjteni IPL gépre. Borotválni kell ugyan, de annyira megritkul a géptől a szőr, hogy egyáltalán semmi kipattogzás nincs.
Drága, de megéri, főleg annak akinek erős fekete szőrzete van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!