Lányok/nők! Nektek egy férfin rövid vagy a hosszabb haj jön be? Hosszabb hajon belül a vállig, illetve annál valamennyivel hosszabb hajra gondolok.
Figyelt kérdés
Előre is köszi2021. jún. 2. 20:58
2/9 anonim válasza:
A vállig érő nagyon bejön, az ilyen igénytelen hosszabb rockerfrizura nem, főleg lófarokban.
3/9 anonim válasza:
Nekem személy szerint nagyon tetszik a hosszabb haj, sőt, az jobban tetszik, mint a rövid. Hosszú alatt a fül alattig, vállig érő hajat értem, annál hosszabb azért sokkal ne legyen. :D l
4/9 anonim válasza:
Nekem a tükörsimára borotvált kopasz "frizura" jön be.
5/9 anonim válasza:
Nekem inkább a rövid (nem a nagyon rövid, bár van akinek az is jól áll) vagy a félhosszú
6/9 anonim válasza:
legyen igényes, kócmentes és tiszta, nem érdekel a hossza vagy a fazona. mindenkinek más áll jól
7/9 anonim válasza:
Rövid tetszik, de vannak emberek, akik hosszúval is nagyon jól néznek ki.
8/9 anonim válasza:
Nekem személy szerint nagyon tetszik az állig, esetleg vállig érő haj, de persze kinek mi áll jól ^^
9/9 anonim válasza:
Egyértelműen a hosszabb. De inkább a fülig max vállig érő.
A kopasz vagy a tüsi ugyanannyira nem tetszik mint a váll alá érő pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!