Tegnap haverokkal beszélgettünk (öten férfiak), és megállapítottuk, hogy olyan kiábrándító ez a sok festett haj. Miért nem tudnak a nők természetes hajjal élni? Még az őszülés sem zavarna minket, ha vállalnák méltósággal és egy jó fazonú frizurával. De ezek a szörnyű műszínek meg a lenövések! A legtöbb férfi egyébként így gondolkodik, a természetesség hívei vagyunk, szóval egy nő sem mondja, hogy ő a férje miatt csinálja, mert úgysem hinném el. Egy férj amúgy se szólhat bele ilyenbe.
Nem szégyelljük, hanem egyszerűen öregít az őszülő haj. Meg amíg csak mákos, nem szép szürke vagy fehér, addig nem is szép, lássuk be.
Minket amúgy a sörpocak zavar, meg a bundás orrlyuk. ;)
2021. máj. 22. 18:15
12/20 A kérdező kommentje:
Három nővérem van, kettő festi a haját, a harmadik nem. Akik festik a hajukat, azoknak a hajuk tapintása is más, és az egyiknek kifejezetten olyan a haja tapintása, mint a csepüszalmának. A másiknak is szárazabb a haja, egy gyufa kéne csak hozzá. A harmadik nővérem nem festi az őszülő haját, az ő haja selymesebb tapintású, nincs (festék)szaga, nem hullik. Az ő halántékát és választékát nem rondítja sohasem lenövés, mint a másik két nővérem halántékát és választékát.
2021. máj. 22. 18:23
13/20 anonim válasza:
Na öreg, te még nem fogtál ősz hajat. Az ősz haj az, ami sokkal durvább tapintású. Ne a nagymamik vékonyka haját vedd alapul, ami már totál fehér. Hanem azt amikor mákos.
Én ha befestem a hajam, 4-5 mosásig simán olyan a tapintása mint egy finom selyemé, soha nem volt sprőd a festéktől. Utána sem lesz durva tapintása, csak nem lesz annyira fényes.
2021. máj. 22. 18:43
14/20 anonim válasza:
részben egyetértek a kérdezővel. szerintem nem múlik olyan sok az ősz hajszálak meglétén, sokkal több múlik a bőr állapotán, az úgyis elárulja, hogy az illető öregszik. és emellé a festett hajszín legtöbbször ugyancsak észrevehető, szóval így is, úgy is látszik, hogy az illető öregszik (és nem igazán tudja elfogadni).
2021. máj. 22. 19:39
15/20 anonim válasza:
bizonyos festett hajszíneket pedig kifejezetten az idősebb generációk kedvelnek.
2021. máj. 22. 19:40
16/20 anonim válasza:
A testüket hagyták leamortizálódni, úgy néznek ki mint egy teleszart búvárruha, ezért kapaszkodnak kétségbeesetten a fiatalságuk utolsó jelképébe, az eredeti hajszínükbe, mert hajat festegetni könnyebb, mint edzeni és diétázni.
2021. máj. 22. 21:28
17/20 anonim válasza:
Férfiak többsége - ez több, mint kétmilliárd férfi, tök jó, hogy tudod, mire vágynak.
Az, hogy a tesókáid nem tudnak hajat festeni, nem jelent semmit.
Én 15 éves korom óta festem, nem hiszem, hogy abba fogom hagyni, ha őszülök.
2021. máj. 23. 04:46
18/20 anonim válasza:
Ha őszülnék, én is befestetném a hajam, de csak természetes, a mostanihoz hasonló színre. Az ilyen rézvörös, lilás, feltűnő rikító színeket biztos hogy nem választanám én sem.
2021. máj. 23. 08:11
19/20 anonim válasza:
En is tuti festenem. Igaz most is festem, de még nem őszülök. Természetes hajszint szoktam, amilyen alapból, csak néha sötétebbet, néha világosabbat.
2021. máj. 24. 14:36
20/20 anonim válasza:
Én most már nem festem (azelőtt is csak színezőt használtam rá,) hanem megmosom olyan samponnal a hajamat, amitől valamelyest látszik az eredeti hajszín is - barna.
Általában majdnem teljesen szőkére sikerül (nem pont ez a célom, de elég jól áll, így hagyni szoktam ezt a színt.) Jobb, mint a vörös szín volt...
A samponokat is úgy gyártják, hogy KÜLÖNBÖZŐ SZÍNEZÉKET tartalmazzon - legalábbis ezt tapasztalom. Nem mindig a nőket kell hibáztatni mindenért.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!