Fehér sneakert ciki hordani negyven fölött? F
Figyelt kérdés
Csak fiatalokon látom :( Van egy világoskék farmerem, menne hozzá.2020. szept. 11. 18:07
2/7 anonim válasza:
Szard már le. Viseld nyugodtan.
4/7 A kérdező kommentje:
Jó, mondjuk nem nézek ki 40-nek se. Kb. 35-re tippelnek arc alapján (tudom, mert leteszteltem). Sovány is vagyok. De azért mégis van bennem egy kis félsz. Nem akarok divatmajomnak tűnni. Egy Vagabond fehér bőr sneakert néztem ki. Ez legalább könnyebben tisztán tartható, mint a textilből készült társai.
2020. szept. 11. 20:05
5/7 anonim válasza:
Ha neked tetszik, nyugodtan vedd meg és hordd.
6/7 anonim válasza:
Tisztán tartsd, akkor senki nem fogja úgy gondolni, hogy ciki lenne.
7/7 anonim válasza:
Nekem is pont egy fehér Vagabondom volt kb. 45 éves koromig, aztán sajnos elkezdett szakadozni, és nyugdíjaztam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!