Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért festi a legtöbb negyven...

Miért festi a legtöbb negyven feletti nő a haját?

Figyelt kérdés
Tegnap haverokkal beszélgettünk (öten férfiak), és megállapítottuk, hogy olyan kiábrándító ez a sok festett haj. Miért nem tudnak a nők természetes hajjal élni? Még az őszülés sem zavarna minket, ha vállalnák méltósággal és egy jó fazonú frizurával. De ezek a szörnyű műszínek meg a lenövések! A legtöbb férfi egyébként így gondolkodik, a természetesség hívei vagyunk, szóval egy nő sem mondja, hogy ő a férje miatt csinálja, mert úgysem hinném el. Egy férj amúgy se szólhat bele ilyenbe.

2021. máj. 22. 16:30
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
általában az őszülést, az öregedést szégyellik
2021. máj. 22. 16:32
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
46 éves vagyok, festett hajjal kb 35-nek néznek, ha ősz lennék kb 55 néznék ki. Hidd el, nagyon öregíti az embereket. Nyilván nem mindenkit. Mondjuk én a saját sötétbarnámra festem vissza, és nem hagyom hogy több centis lenövéseim legyenek. A lila haj és társai nekem sem jönne be.
2021. máj. 22. 16:43
 3/20 anonim ***** válasza:
92%
Fogalmam sincs, én nem tervezem festeni.
2021. máj. 22. 16:44
 4/20 anonim válasza:
76%
Mert rosszul érzik magukat, ha ősz hajuk van, és szerintem te sem örülnél annak, ha mindenki úgy jegyezne meg, hogy milyen öregnek nézel ki.
2021. máj. 22. 16:49
 5/20 mikeXxX ***** válasza:
69%

Tehát azért mert ti és haverok igénytelenek vagytok legyen minden nő is az 🤷‍♂️🤦‍♂️?

Nyílván azért csinálják mert van rá igényük a lenőtt haj természetesen nem az.

Mi lenne ha azt kapnád hogy mindenhová csak ingbe mehetsz?

Te döntésed mibe akarsz menni nem? Nekik meg had legyen a döntésük mit akarnak aki festi az be festi magának aki meg nem az marad nektek 🤷‍♂️!

2021. máj. 22. 16:50
 6/20 anonim ***** válasza:
90%

Miért akartok ti férfi aggyal megérteni valamit, ami női dolog?

Én meg nem értem, hogy mi a jó a fociban vagy a sörben, vagy az autómániában.

2021. máj. 22. 16:50
 7/20 anonim ***** válasza:
68%
Jaj hagyjuk már, mindjárt elhiszem neked azt is, hogy te annyira a természetesség híve vagy, hogy inkább megnézel egy 40 éves nőt, aki 55-nek néz ki, mert ősz a haja, mint egy 40 éves nőt, aki 30-nak néz ki, mert eltüntette az ősz haját.
2021. máj. 22. 17:45
 8/20 anonim ***** válasza:
78%
Amúgy rohadtul bírom, amikor egy férfi arról papol, hogy ő a természetes nőket részesíti előnyben, közben fogalma sincs róla, hogy néz ki egy természetes nő, mert kb minden nőnek van valami, akárcsak egy apróság is, ami nem természetes rajta. Pl hogy sminkelnek vagy hogy festik a hajukat. Meg nem mondod férfiként, ha egy nő festi a haját vagy sminkelve van, ha az természetesen néz ki. Csak azt HISZED, hogy az az.
2021. máj. 22. 17:47
 9/20 anonim ***** válasza:
46%
8asnal a szo 😆
2021. máj. 22. 18:08
 10/20 anonim ***** válasza:
75%

Hagyjuk már ezt a természetes szépséget. A férfiak többsége észre sem vesz egy hétköznapi sminket egy nőn vagy egy minimális műszempillát, festett hajat.

Nyilván azért festi a legtöbb nő a haját mert nem szereti az ősz hajat, eleve nagyon öregíti az embert. Nem másoknak akarnak megfelelni hanem saját maguknak,ne higyje már azt minden férfi hogy miattuk sminkelünk, festjük a hajunkat, öltözünk fel szépen.

2021. máj. 22. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!