Milyen ránctalanító krémet ajánlotok 30 alatt?
Még szerencse hogy vannak olyan nők akiknek nem az a legfontosabb hogy a pasinak sok pénze legyen. Tudod, ezeket a termékeket mi is képesek vagyunk magunknak megvenni nem szorulunk egy férfi anyagi segítségére. Az a férfi meg eleve ki van lőve aki a pénzével villog és azt hiszi ez imponáló.
Kíváncsi lennék te mire költesz, ha szerinted az igényesség pénz verés.
Kencék helyett jókat eszek, iszok, utazgatok, túrázok, kirándulok, felfedezem a világot és a természetet.
Biztos nem fogom a sok munkával megszerzett vagyonomat haszonleső, hamis kozmetikai cégekbe pumpálni...
Ki kérte hogy fizesd ezt bárkinek is?:D
Attól mert valaki igényes, és vásárol magának olyan termékeket amivel ápolja a bőrét, ugyanúgy eltud menni utazni, jókat eszik iszik. Nem zárja ki az egyik a másikat.
Attól mert 3 havonta veszek magamnak pár ezer Ft-ért egy arcápolási terméket mert épp kifogyott, nem megyek csődbe:D
Mèg valami!
Következő életemben kozmetikai céget fogok alapítani 😃 biztos, gyors, extra profit, köszönhetően nektek. 🤙
puszi csajok, itt a vége
ciao
uh mi lett ebből a kérdésből, jól
összevesztek itt az emberek míg én dolgoztam 😱
Amúgy ez a pasi tipikusan az a balf@sz lehet, aki még életében nem látott pinát, ezért a nőket utálja :D ráadásul rohadtul nem ismer pl. engem se, fogalma sincs róla, hogy milyen csóró vagyok és pont ezért nem is költök drága dolgokra, turkálóból vásárolok... De biztos nem kellene egy ilyen pasi, főleg, hogy a pénzével villog. Arról nem is beszélve, hogy van párom :D
Meg amúgyis, húzzál innen a büdös francba, a kérdésem egyértelműen nőkhöz szólt :) ciao
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!