Csíkok vannak a mellemen. Olyanok, mint a terhességi csíkok. Anyu mondta, a tv-ben volt egy olyan reklám hogy ezek a vonalkák a push up féle melltartók miatt vannak. Igaz ez? És hogy tüntethetők el? Mert kicsit kellemetlen hogy nem hordhatok semmi jó felsőt, mert akkor látszódnak és az egy kicsit kellemetlen. Segítseteeek. Milyen krém jó rá? Vagy milyen gyógyszer?
2010. aug. 23. 22:10
1/7 anonim válasza:
dehogy a push up miatt vannak :D Egyszerűen növekedési csíkok, hirtelen nőtt amelled, ezért olyan mintha "megrepedt" volna a bőröd, mert az nemtudott vele együtt olyan gyorsan nőni. sajnos nem lehet mit csinálni, vannak csodakrémek, de egyikről sem hallottam jó kritikát... a műtét segít csak, de gondolom ahhoz még fiatal vagy. amúgy nekem is ilyen és még sok másik nőnek, bár nekem ha sima felső van rajtam nem látszanak, csak közvetlenül a mellemen vannak csíkok. amúgy idővel halványodnak, kitartás :)
2010. aug. 23. 22:14
2/7 A kérdező kommentje:
Hát az a helyzet hogy már 1 éve ilyen és semmit sem javult, sőt, inkább rosszabbodott. Remélem hogy idővel eltűnnek, mert elég zavaró. Köszi a választ :)
2010. aug. 23. 22:17
3/7 anonim válasza:
nekem 1,5 -2 év után kezdett halványodni.(de mai napig is vannak lila csíkok)
nagyon idegesít hogy elmegyek strandra és a fürdőruhából kilátszik.meg nem tudok olyan kivágott felsőket se hordani:/
15/l nagyon rossz:S
2010. aug. 23. 22:30
4/7 anonim válasza:
akkor én még szerencsés vagyok. elég nagy a mellem, D-s kosár, mindössze 75-ös körmérettel, és csak oldalt vannak lila csíkok, amik még fürdőruciból sem látszódnak ki. nem tudom elképzelni, nektek hol van, ha látszik.
15L
2010. aug. 24. 01:19
5/7 anonim válasza:
én tudom mit érzel . nekem és a barátnőmnek is vannak. nekem a mellemen alig ,de a combon belső részén elég sok:S elmentem bőrgyógyászhoz és azt mondta, hogy több oka lehet. a hormonváltozás, hízás/fogyás, növekedés. ált.ban a bőr rugalmassága megszűnik vagy ilyesmi és erzért van. ha gondolod nézz utűána pontosabban:) ilyen striák címszó alatt szerintem sok midnetn találhatsz. jaés írt fel nekem a bőrgyógyűász egy elég jó krémet. nekem használ:) vagyis annyioban jó, hogy nem terjed tovább. : a neve BABÉ-terhességi csíkokra/striák kezelésére
és am. ne aggódj annyir nem vészes:) olyan színűvé fognak válni, mint a bőröd. alig fognak látszani fél-1 év múlva:)
2010. aug. 24. 13:39
6/7 anonim válasza:
nekem már kb. másfél éve ilyen de már elkezdett javulni és már alig látszik
2010. szept. 19. 13:37
7/7 anonim válasza:
nekem is van a mellemen... 70/D-s melltartó kell, és hát igen, hirtelen nőtt. sajnos soha nem fog eltűnni, csak fehéredni, és nemannyira látszik, csak ha nagyon megnézed, de emiatt ne takargasd! Nem tehetsz róla, és szerintem elég sok nő szenved még ezzel.. Sőt nekem a fenekemen is van, pedig vékony vagyok, de hát a hirtelen növés...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!