El fog múlni a mellemen lévő csíkok? A növés miatt néhol csíkok keletkeztek. Lehet kezelni? Van másnak is ilyen problémája?
Figyelt kérdés
Köszönöm a válaszokat.2010. máj. 27. 21:04
1/12 anonim válasza:
Nem lehet eltüntetni,idővel majd halványulnak.
2/12 anonim válasza:
Nekem egészen pici melleim vannak, mégis van 1-2 csíkom - és nem lehet elmúlasztani őket, de tényleg elhalványodnak idővel.
3/12 A kérdező kommentje:
mennyi idő?:)
évek?
köszönöm a válaszokat
2010. máj. 27. 21:13
4/12 anonim válasza:
Nekem is vannak...nagyon útálom,de nem tudom,hogy mit lehetne tenni ellenük. Egyik barátnőmnek a combján volt és valami krémmel kenegette,de sajnos nem tudom,hogy milyennel.:(
5/12 anonim válasza:
Nekem szinte az egész mellem csíkos lett, de már szinte nem is lehet látni. Magától szépen elhalványul... Azt nem tudom pontosan megmondani mennyi idő, de nem pár hónapról van szó.
Egyébként nem is gondolnád milyen sok lánynak van ilyen problémája. Én akkor szembesültem vele, amikor osztálykiránduláson fürdőruciba voltunk a csajokkal és úgy látni lehetett a kis kilógó csíkokat.
6/12 anonim válasza:
Nekem is van. A szövet ment szét, ezzel nem lehet nagyon mit csinálni... Majd halványodik.
7/12 anonim válasza:
Kb. 2 év mire elhalványodik - és tényleg nem olyan nagy csoda ez, szinte minden nő rendelkezik a nemkívánt csíkokkal itt-vagy ott a testén, nem kell ezt szégyelni, senki sem tökéletes!
8/12 anonim válasza:
1000 ből 999nőnek van valahol striája a testén! ez tény! a magazinokban azért nincs, mert kiretusálják. ez igy természetes!
9/12 anonim válasza:
nekem is van egy kettő a mellemen, pedig nem valami óriási, sőt a térdemkörül van még sok..ilyen is sokaknak van?
10/12 anonim válasza:
ma 11:06
Nekem is vannak a térdem körül is, mögötte a hajlatban.Tavaly hirtelen híztam, akkor jöttek ki.
A mellemen is lettek sajnos.
1 éve csíkosodtam be és most kezd kicsit halványulni.Nem nagyon, de talán kicsit világosabbak már a csíkok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!