Muszáj alapozót tenni az arcomra?
Nemsokára lesz tablófotózás, és hát nekem szerencsére szép az arcbőröm, és nincsen rajta semmi ragya, vagy ilyesmi (kop-kop). Az osztálytársaim mennek kozmetikushoz, mert alapozózni kell az arcukat, meg pirosítót tenni rá, meg rúzs, meg kifesteni a szemüket, meg minden. De én soha nem használok alapozót. Arra gondoltam, hogy egy kis szájfény, meg egy szolid smink is elég lenne nekem. Ha amúgy a bőröm nem igényli, akkor is kell kennem alapozót az arcomra?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Ha szép arcbőrrel áldott meg a természet,ne rontsd el a bőröd állagát,természetes ph-ját semmivel!
Az alapozó,meg a sok felesleges kence-fice csak eldugítja a pórusaidat,átalakítja az arcbőröd szerkezetét.Ne hallgass azokra,akik azt mondják:"Majd a kozmetikus kitisztítja az eldugult pórusaidat".A frászt!Olyan ördögi kör ez,ahol csupán a szolgáltatást nyújtó jár jól!Nem akarom senki "kenyerét" leszólni,de gyakran a legfelkapottabb szalonokban is olyan ócska krémekkel dolgoznak,amit a saját arcukra se kennének szívesen...
Szerintem ha szép az arcbőröd akkor felesleges magadra kenni egy tonna festéket.
Max. egy kis púdert, hogy ne csillogjon az arcod. Úgyis retusálják az igaz.
De ha nem egységes a színe néhol piros foltok vannak ( azok lehetnek attól, hogy szép a bőröd nem vagy pattanásos) akkor használj mert az nehéz retussal megoldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!