MindigKérdezek2 kérdése:
Első szőrtelenítésre(🍑)mit használjak?👁👄👁
Figyelt kérdés
2021. máj. 6. 19:35
2/15 anonim válasza:
Vagy borotva vagy wax. Ezek nem fájnak, később ha szeretnéd jöhet az (intim)gyanta vagy az epilator
3/15 anonim válasza:
Tehát nektarin lesz? :)
Borotvát.
5/15 anonim válasza:
Borotvalni te is tudod, de gyantaval elsore nehogy neki ess sajat magadnak, bizd a kozmetikusra.
(Nem valasz a kerdesre, de muszaj leirnom, hogy kivagyok ezektol az emojiktol.)
7/15 anonim válasza:
az igen de jól megfogalmazott kérdés micsoda username-mel és keresőszavakkal GURL 👁👄👁
8/15 anonim válasza:
Attól függ melyik testrészen. Borotválni mindenütt viszonylag könnyen lehet, gyantázni házilag csak lábat és kart érdemes. Epilátort csak akkor, ha fakír vagy.
9/15 anonim válasza:
Szerintem kevesebb emojit és a google-t.
10/15 anonim válasza:
milyen értelmesen beszélt velem a kedves kérdező privátban hirtelen meglepett..nem bántásból írtam csak viccelődtem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!