Valaki ezt a lazmerot hasznalja vagy hasznalta? Tobbi lent
Erre gondoltam.
Az lenne a kerdesem, hogy masnak is alig hogy hallani ha jelez ha megmerte a hot?
Ma vettem es eleg fura nagyon nagyon halk ahogy jelez....
Velemenyt kernek rola
"csak kalibrálni kell"
A hangját? Egy piezo csipogónak?
Nem!
Azt a hőmérsékletet amit mér, azt kell kaibrálni!
A dobozból kivéve mér/mutat valamit egy bizonyoa testfelületeten - jellemzően a homlokon használják. Nem tudhatod, hogy ez a hőmérséklet pontos-e! Valszeg nem az! Az biztos, hogy annyira nem pontos, hogy abból konkrét következtetéseket lehesen levonni.
Kell egy legalább kablirált, de méginkább hitelesített hőmérő amivel mérünk egy testhőt és aztán a linklet hőmétőz ehhez hozzáálítjuk - kalibráljuk! Innentől kezdve mondható rá, hogy kb jól mér. Akarom mondani jól mutat!
Ezért nem szeretek dohánybolt pénztárosoknak válaszolni, mert nem értik miről vakerázok.....
Megveheti, de nem fog pontosan mérni amig nem kalibrálja! Kalibrálás nélkül téves következtetéseket fog levonni a leolvasott értékekből...
én vélemény írtam róla!
nem lehet biztos abban, hogy amir mért az való ésrék!
akár halkan, akár hangosan jelezte a mérés megtörténtét.
Két dolgot tehet:
- mosassa ki a fülét
- vigye vissza az eszközt
"nem lehet biztos abban, hogy amir mért az való ésrék!"
Ahogy te sem lehetsz biztos abban, hogy nem végezte el a kalibrációt. Ugyanis _nem_ azt kérdezte, hogy mennyire pontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!