Melyik eszköz jó női intim szőrtelenítesre?
Megszeretném kérdezni, hogy ki milyen eszközt használ, kinek mi vált be. Első sorban arra lennék kíváncsi, hogy a fanszőrt mivel vágjátok, nálam a borotva nem vált be mert minden alkalommal kipattog. Használ e esetleg valaki elektromos készüléket ehhez a “művelethez” ? Reklámozza a tv a Philips One Blade-t, azt nők közül használja-e esetleg valaki vagy bármilyen hasonló elektromos eszközt?
Minden ötletet tapasztalatot meghallgatok!
A válaszokat pedig előre is köszönöm! :)
Én borotválom, balzsammal, és úgy, hogy először a szőr növésével megegyező irányba, utána pedig oldalról húzom a borotvát. Nem fáj, nem pattog ki tőle, utána a környező területen bekenem. Mindig teljesen új, friss borotvával!
A gyanta is jó megoldás, én egyszer próbáltam ki, de egy tépésnél tovább nem ment. Aki bírja, annak ez is jó lehet. :)
Borotva, de ki akarom próbálni a cukorgyantát (viszont tuti nem fogom használni, mert nem bírom a szőrtépés fájdalmát).
Először is hámlasztót használok (vagy idk mi a magyar neve, de exfoliator).
Aztán a szőr növekedésével megegyező irányba, Aztán jobbra, majd balra.
Ezután, mivel ott marad néhány szőrszál, így a növekedési iránnyal ellenkezőleg is megcsinálom. Mindezt olyan hajkondícionálóval, ami a hajamra nem vált be (nem pazarolom legalább).
Utána meg én használok arcszeszt, amit nem hiszem, hogy lehetne, de a fiúk arcára emiatt jó. Szóval picit öntök a kezemre, és "rátapogatom" a szeméremdombomra, de szigorúan csak oda, mert nem akarom, hogy irritáljon. Nekem nem lett tőle bajom, de mondom: ezt eddig mástól nem hallottam. Végül aloe krém és könnyű esti ruházat (vagy egyáltalán semmi).
Ja, és férfi borotva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!