Milyen villanyborotvát ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy villanyborotvát,méghozzá a körkéses változatot,de olyat,amin van ilyen "szakállvágó" rész is(nem vagyok benne biztos,hogy így hívják).
Milyen típust lenne érdemes választanom?Milyen márkában,illetve árkategóriában gondolkodjak?Konkrét javaslata van valakinek esetleg?
#borotválkozás #készülék #szőr #borotva #szőrtelenítés #arc #eszköz #szakáll #borosta #villanyborotva
2017. júl. 18. 10:24
1/4 anonim válasza:
Ha körkéses, akkor Pilips. A modelt pedig a saját ízlésed és igényed szerint válassz.
3/4 anonim válasza:
Vettem egy körkéses nem olcsó philipset, 2hétig bírtam idegileg, aztán eladtam, buktam rajta egy csomót.
Majd vettem egy másikat, Braun rezgőkésest.
Szuper, abban nem csalódtam.
Braun waterflex-et ajánom.
Nem drága(mondjuk nem is olcsó), de ár-érték arányban megfelelő.
Ismerek olyat aki esküszik a körkésesre, hát nekem nem jött be.
Nem tudom mi lehet az oka, nyilván az eltérő bőr és szőr típusok okozhatják ezt.
Üdv.
4/4 anonim válasza:
A körkéses eleve egy elfuserált dolog, de a Philips annak ellenére ragaszkodik hozzá, hogy minden rezgőkésés jobb nála.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!