Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Sims-hez milyen gépet ajánlaná...

Sims-hez milyen gépet ajánlanátok? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Sims 3 összes kieggel, és Sims 4 összes kieggel. Plusz egy csomó letöltött cc (hajak, ruhák, házak, városok...)

Olyan kéne, amin tökéletesen fut, akadozások nélkül, és hamar betölt.

Inkább veszek egy jobb gépet drágábban, mint egy olyat, amin akadozik olcsóbban. Csak mondjuk annak örülnék, ha olyat mondanátok, amiért lehet részletekben is fizetni.

2017. júl. 3. 13:19
 1/4 anonim válasza:
Mi egy Dell márkájú laptopon játszunk a sims3-al de a négy is elfutna rajta. Windows legyen aztán kész.😂
2017. júl. 3. 14:08
 2/4 anonim válasza:
Első vagyok. Egyébként a Dell nagyon jó nem akadozik.
2017. júl. 3. 14:09
 3/4 anonim ***** válasza:

Pontos (előre összerakott) gépet nem tudok ajánlani, de itt van egy irányadó leírás:

Proci: Egy 6/7. generációs i3 vagy i5-öt ajánlok (én egy 6. gen i5-ön játszom)

Videokártya: Én személy szerint a GTX 1050 Ti-t ajánlom mert az viszi a simset maxon és más játékokkal is megbirkózik (Ha olcsóbb kellene akkor a sima 1050 is elég, de akkor ne várj akkora durranást, ha más AAA játékokkal akarsz játszani)

Ram: min. 8 Gb-ot ajánlok (DDR4 a gyorsabb betöltés miatt)

A többi tényező nem igazán befolyásolja a teljesítményt.

ui.: a videokártya hasonló árkategóriájú legyen mint a proci a jó együttműködés érdekében (a gyengébb visszahúzza az erősebbet)

2017. júl. 3. 17:02
 4/4 anonim válasza:
Én annyit javasolnék még, hogy a Sims 3-hoz érdemes beszerezni még egy SSD-t ugyan is az összes kieggel rettenetesen sokáig fog tölteni még egy erősebb gépen is...ez amolyan "típus hiba" a játéknál...és anno mikor játszottam az SSD-t ajánlották rá...habár akkoriban nem volt nekem se...mióta pedig van azóta nem játszok a 3-as résszel!
2017. júl. 3. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!