Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Segítség frizura választásban?

Segítség frizura választásban?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Segítséget szerenték kérni, mert szeretnék egy új rövid frizuárt és egyszer megjártam egy valami biohair fodrászatnál, ahol kép nélkül mentem igaz és olyan rossz rövid frizut kaptam, hogy alig vártam, hogy újra kijöjjön így oda többet nem mentem de ez régen volt.

Szerenték ilyen rövidebb pixie stílusú frizurát, most hosszú de nem szeretem. Ami igaz nem túl rövid és nem is lóg a szembe. Színben szerintem maradok a barnánál de ilyen világosabb mint ami az eredetim ez a már feketés barna de lehet színes is.

Kerestem több képet is de alig találtam jó formájú frizurát amit elvihetnék mint példa a fodrásznak, hogy ez alapján kéne.

Hátha ti jobbat találtok :D.

Én igaz ezeket néztem ki de kéne jobb.

[link]

Ez nagyon megtetszett, de valahogy nem az igazi és mindenképp sima egyenes frufru maradna így szemöldökig kb.

[link]

Ez is bejön de itt a szembe lógó haj nem tetszik a szín is bejön.

A kettő közül melyik tetszik jobban?

2021. ápr. 21. 22:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Az első.
2021. ápr. 21. 22:49
 2/5 anonim ***** válasza:

Ilyesmihez mit szólnál?

[link]

2021. ápr. 22. 10:07
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem a második jobban tetszik.
2021. ápr. 22. 10:13
 4/5 anonim válasza:

2.ez túl rövid sajna meg valahogy nem tetszik a fazona :(

ezért is nehéz választani ebből a frizuból..

2021. ápr. 22. 20:40
 5/5 anonim válasza:
4.kérdező voltam csak más fiókból előzőt elfelejtettem :(
2021. ápr. 22. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!