Rá bízzam a frizura választást a fodrászra?
Voltam már több fodrásznál is (egyszerű,olcsó) de mindig megbántam mikor levágták a hajam pedig jól lett levágva de csak 2 napig tartott. Most nagyon lenőtt és a frufrum is már a fülemig leér, és arra gondoltam hogy rábízom magam a fodrászra, hogy olyan frizurát vágasson ami hozzám való. Szerintetek jó ötlet ez, vagy maradjak annál hogy viszek egy képet és az alapján vágassa le?
17L
Az előző fodrászom kép alapján sem tudott jó hajat vágni, a mostanihoz meg beülök, és 10 perc múlva álomhajam van...tudni kell, hogy alapból elég göndör tud lenni a hajam, ha hagyom magától megszáradni...de ez nem mindig lehetséges...egyébként egyenesre szárítom, és rásegítek vasalóval...de nem ez a lényeg, hanem hogy mindkét "állapotában" úgy néz ki a hajam, mint az álom.nem kell vele órákat foglalkozni reggel, csak megfésülöm, egy-két elfeküdt tincset átvasalok, és annyi.göndören meg egy kis hajhabbal átnyomkodom...előtte meg minden nap vasalni kellett, hogy valahogy álljon, nem volt rendesen kiritkítva, szóval kezelhetetlen volt.
Ha találsz egy jó fodrászt, bízd rá magad nyugodtan.
Utoljára voltam fodrásznál, amikor könyörögve kértem neki, hogy ritkitsa meg a hajamat(nem kis köteg göndörödő hajam van), és csináljon olyan lépcsős, tépett hajat nekem, aminél nem látszik majd a göndörség annyira, és tudom könnyen vasalni is.
Akkor volt úgy hátközépig érő fekete hajam.
Na, nekikezdett, vágta meg minden. Az eredmény az lett, hogy ugyanolyan iszonyú sok hajam volt, a végeket szépen begöndöritette, és kifelé álltak a hajvégeim, mint egy idiótának... A frufrum pedig olyan sz*r lett, hogy ki sem láttam alóla abszolúté. :D
ehhez hasonló frufrut akartam, ehejett kaptam egészbe szembelógósat. Yeeep. :D
Soha többé fodrász. Magamnak vágom vagy egy bnőm vágja inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!