Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Maradjon a frufru vagy növessz...

Maradjon a frufru vagy növesszem vissza?

Figyelt kérdés
Nem régen levágattam a hajam derékig érőből vállig érőre - amit egyébként már aznap meg is bántam ugyhogy szorgalmasan növesztgetem vissza :D - és frufrut is vágattam. És most az a baj hogy nem tudom eldönteni hogy növesszem e meg vissza a hajam (azt mindenképp megtenném) de a frufrum is növesszem vele együtt újra vissza vagy azt hagyjam meg? Mert nem tudom melyik állna jobban. Aki mondana véleményt az irja meg hogy hol lakik es egy keresztnevet vagy kort mert nem szeretnek ismerossel összefutni :D - és akkor neki küldök képeket privben hálás lennék a segitségetekért

2016. okt. 7. 13:36
 1/2 anonim válasza:
Ezt csak keprol lehet eldonteni sztem
2016. okt. 7. 13:57
 2/2 anonim ***** válasza:
Küldj képet és akkor meg lehet mondani :)
2016. okt. 7. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!