Jól állna nekem a frufru? (12L)
Figyelt kérdés
Eléggé magas homlokom van, hosszúkás arcom. Még sosem volt frufrum,nem tudom vágassak e.2016. okt. 1. 19:31
1/9 anonim válasza:
Elvileg a magas homlokúaknak jól áll, mert optikailag kisebbé teszi az arcot.
Szerintem nem lenne mellélövés, persze abból is van hosszabb-rövidebb, sűrűbb-ritkított.
Vágasd akkor előbb hosszabbra, (úgy értem pl. szemöldökig) akkor majd meglátod milyen. És ha mégsem tetszik neked, akkor felcsatolod/fel hajráfozod, stb.
2/9 anonim válasza:
Nekem is magas a homlokom és hosszúkás az arcom. Borzalmasan állt a frufru.
Akkor lehet jó, ha extrém magas a homlokod és szeretnéd elrejteni.
3/9 anonim válasza:
Kép nélkül elég nehéz ezt megválaszolni.
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszaitokat!
2016. okt. 1. 22:39
7/9 anonim válasza:
Semmiképp se javasolnék klasszikus frufrut. Csak valami félfrufru kéne, vagy nem tudom, pontosan mi a neve. Amikor oldalra van fésülve.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm
Oldalfufruval csak annyira lenne a bajom hogy sokat sportolok(ritmikus gimnasztika) és tartok tőle, hogy zavarna :-(
2016. okt. 2. 12:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!