A teafaolaj tényleg eltávolítja az anyajegyeket?
Butaság.
Nem tudja eltüntetni.
Inkább fordulj orvoshoz vele.
Ja, persze... És emiatt már csődbe mentek a plasztikai klinikák, akik anyajegy-levétellel foglalkoznak.... :-DDD
Egyébiránt pedig anyajeggyel NEM szórakozunk! Jól sejted, hogy sokkal nagyobb bajt okozhatsz vele, mint maga az anyajegy.
Köszönöm a gyors válaszokat! Tehát jól sejtettem. Nem baj, akkor ahogy elsőre terveztem, eltávolíttatom műtéti úton. Már találtam is egy jó plasztikai sebészt. Pont jó az cikk amit küldtél #3-as mert a képen szereplő anyajegy nagyon hasonlít az enyémre. Viszont az enyém az államon van, valahogy így:
:D
Kimetszéses eljárással lenne. Persze, tudom, hogy a heg még egy jó ideig ott lesz, de arra azért kiváncsi lennék, hogy mennyi időnek kell eltelnie a műtét után, hogy a beavatkozás helye kevésbé látszódjon, szebb legyen mint maga az anyajegy volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!