Kezdjek-e valamit a fenék és hasszőrömmel? 16/F
Elég dús fenék és hasszőröm van, a fenékborotválás elég ratyin hangzik, de kíváncsi vagyok a válaszokra.
A hasszőröm is elég dús azt leborotváltam egyszer, de az nem tűnt a legjobb megoldásnak. És nekem a hasamon nem csak a kis csíkocska van ott, hanem egy csomóban rendesen nő. Aki nem tudja elképzelni privátban küldök képet ha kell.
Én le szoktam szedni. Segglyukban amúgy sem tudom, hogy mi indokolja a szört, undorító. Meg lehet utána mosni ez tény és való, de valahogy én inkább azt tapasztalom, hogy sokkal többen mondják, mint ahányan csinálják. Már csak abból kiindulva hányan végzik nagy dolgukat nyilvános WC-n. Nem érdekel ki mit mond, ahol én túl szőrösnek érzem magam, ott leszedem, nem egy nagy művelet. Igénytelennek tartok sok embert? Igen. Nem érdekel kinek hol kezdődik és mi számít igénytelenségnek, mert nagyon sok emberrel nem egyezik a véleményem. Azzal viszont egyetértek, hogy nem ettől lesz valaki igényes vagy sem, de szerintem igenis hozzájárul. Nehogy már az határozzon meg egy férfit, hogy mennyire szőrös vagy sem, nők is azok, akármennyire is meglepő dolog, mégis elég kevés férfinak tetszik. Egyébként pedig, ha azt nézem milyen modellek, színészek után csorgatták a nyálukat a csajok, szinte mind olyan volt mintha szőrtelen lenne, mert a világos szőr a képen, videókon, filmeken rohadtul nem szembetűnő vagy pedig alapból azok. Esztétika ízlés kérdése, kinek mi tetszik. Nem szeretek úgy kinézni, ahogy "nem tetszek magamnak". Nekem számít a megjelenésem, még csak zsíros hajjal se mozdulok ki az utcára. Az pedig hogy csajok közül kinek mi a véleménye, általánosságban nem izgat, csak azé, aki nekem is tetszik.
Kissé most ugyan ellentmondtam magamnak, mert ízlés kérdése és biztos van, akinek az adott helyen egy nagy szőrcsomó tetszik, de azért szerintem illik mindent karban tartani, ha az igényli és nem úgy ahogyan az nő. Kilógó orrször, fülszőr, hátszőr, összenőtt szemöldök, nagy körmök, bőrkeményedés és ezekhez hasonló se tartozik valahogy a férfiideálba, sőt némelyik igénytelenség, hiába biztos van, akinek az tetszik.
A hasszőr pedig ha nem tetszik neked az legyen a legkisebb problémád. Nem olyan nehéz dolog megválni tőle, könnyen elérhető és nem túl nagy területen van, körülbelül bármilyen módszerrel el tudod magad is távolítani, viszonylag gyorsan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!