45 éves fekete, dús hajú nőnek milyen típusú haj illene leginkább? (képpel)
Figyelt kérdés
Erről a hajról lenne szó: [link]
Középhosszú (pl.: [link] ) és rövid fazon mellett gondolkodom.
(pl.: [link] )
2021. ápr. 14. 08:10
A kérdező szavazást indított:
Ne vágassa le a dús haját!
Középhosszú haja legyen inkább!
Rövid haja legyen inkább!
A haj hosszúsága maradjon változatlan, de ritkítsa meg!
22 szavazat
1/15 anonim válasza:
Mutass képet a pofidról, anélkül nem lehet megmondani.
2/15 anonim válasza:
Szerintem legyen rövid. Akár még a csatolt képnél is rövidebb, egészen tüsi haj is mehetne, nekem nagyon tetszik az olyan.
3/15 anonim válasza:
Akkor leszel csajsziból egy középkorú mami.
4/15 anonim válasza:
2. vagyok: valami hasonló
5/15 anonim válasza:
Szerintem ne vágasd le, csak menj el fodrászhoz, hogy adjon valami formát a frizurádnak.
6/15 anonim válasza:
Félhosszúra szavazok de ne legyen össze-vissza nyírbálva, hanem csak simán vállig érő egyenesre levágva, kicsit beszárítani az alját és ha tényleg olyan dús a hajad akkor nagyon jól fog mutatni.
7/15 anonim válasza:
nekem pasiként a hosszú,fél hosszú jönne be.
8/15 anonim válasza:
A dússág és a hossza jó szerintem, csak olyan... formátlan, szerintem vagy vasald vagy hullámosítsd mert így olyan semmilyen, nincs nagyon textúrája csak úgy van.
9/15 anonim válasza:
Ne vágasd le a hajad! Szépen helyre lehet hozni, mert láthatóan száraz, vagy csak nedves hajmosás után. Szép a hajad! Sokféle frizurát lehet készíteni hosszúhajból. Én 50 éves leszek decemberben és nekem is hosszú hajam van. Én nagyon szeretem a hajam. Majd akkor vágatom le rövidre, ha már nem tudom gondozni. A hosszú haj nem öregít!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!