Fiúk hozzátok szólnék leginkább, mennyire jön be a hosszú sötét haj?
Figyelt kérdés
Gondolok itt feketére vagy sötét barnára.Miért tetszik és miért nem?Mit gondoltok egy ilyen hajú lányról?Tényleg ridegnek és távolságtartónak hat?
Kort is köszi.
2020. jan. 19. 23:23
1/10 anonim válasza:
Nekem bejön, de a szőke is ugyanúgy. Csak a vörös nem jön be. Neked mennyi a korod?
3/10 anonim válasza:
Elmegy, de a rovidebb jobb: [link]
4/10 anonim válasza:
A hosszú haj nekem mindig bejön. Ha a két szín közül kell választani akkor a barna a nyerő. Milyen hosszú a hajad?
5/10 anonim válasza:
Egyáltalán nem tartom ridegnek meg távolságtartónak nekem nagyon terszik a sötétbarna és a fejete is.
Méghozzá azért mert sokkal kontrasztosabb mint egy szőke,szőkésbarna.
Egy nöies magabiztos megjelenést ad a viselőjének, illik egy fehér illetve sötétebb bőrhöz is.
F/31
6/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.26vagyok és az enyém majdnem a derekamig ér.
2020. jan. 23. 19:47
7/10 anonim válasza:
Mindigis a hosszu haj lesz a nyerő a fiuknál mert nőies nagyon, nem a póthaj hanem a természetes félbreszti bennük a régi ösztönöket hogy egeszséges utodott tudsz csinalni mert termekenyseget sugaroz.
8/10 anonim válasza:
Hosszú barna. A fekete tényleg kicsit ridegebb, a rövid meg nagyon az.
9/10 Herceg Jozsef válasza:
Nálam csakis a hosszú hajú nő jön be. Minél hosszabb a haja nekem annál szebb a nő. A szine lényegtelen.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,én is a hosszút tartom a leg nőiesebbnek,bár nyáron kicsit zavaró de sosem nyiratnám le a derékig érő hajamat.
A póthaj nálam sem játszik.
2020. aug. 1. 12:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!