Teljesítsem a férjem kívánságát?
Sajnos az utóbbi időben megritkult a hajam, elég sok kihullott, kevés maradt. Férjem többször is felvetette, hogy megnyírna kopaszra és amíg vissza nem nő rendesen, hordjak parókát. Egyrészt egyszer ki szeretné próbálni, másrészt szerinte a hajamnak is jót tenne. Hajlok erre én is, talán megerősödne. Szerintetek? Hasonló tapasztalata van valakinek?
36/n
Szerintem is fétis.
Én biztosan nem mennék bele. Nem is értem, mitől lenne dúsabb csak azért, mert le lenne tolva kopaszra....
A paróka drága és kényelmetlen. (Rákbeteg ismerősök meséltek a napi parókahordásról, abszolút nem kellemes.)
Akkor menj bele, ha neked amúgy tetszene a kopasz fazon. Mert más értelme nincs ennek.
Ha te magad is hajlanál rá, hogy egy időre kopasz legyél, a helyedben belemennék.
Mérd fel a helyzetet, hogy a munkahelyed hogy viszonyulna ahhoz a pár (2-3) hónaphoz, amíg szokatlanul rövid hajad lesz. Parókával, hacsak nem fontos, ne vesződj. Drága is, kényelmetlen is.
Ha neked okés, a férjednek okés (ez a biztos), a munkahelyednek okés, akkor nyugodtan teljesítheded a férjed kívánságát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!