Szerintetek csúnya és kiábrándító egy heges arc?
Nem kiábrándító :) Az első szerelmemnek is ilyen volt az arca, sose érdekelt :D
Megfelelő utánajárás után, próbáld ki a retinolt és az AHA savakat ☺
Nem , egyáltalán nem.
Maga az összkép számít , még az is lehet ha nem mondanád észre se venném ;)
Fel a fejjel , ne foglalkozz ezzel.
Dehogy kiábrándító. Az összképen van a hangsúly. Ha igényes vagy magadra, akkor ez nem lesz mérvadó. Főleg, ha a személyiséged megfogó, akkor nyert ügyed van. Egyébként egy kis smink sokat tud segíteni. Próbáld meg elfedni korrektorral, hátha jobban fogod érezni magad tőle.
A merészebb rúzs a szádra tereli a hangsúlyt (bár most a maszk miatt kicsit kényelmetlen a dolog), érdemes lehet ezt is kipróbálni.
Dehogy kiábrándító!
Én 25/N vagyok, és kamaszkorom óta csomósodik a bőröm. Emiatt van egy "lyuk" a bal oldalán az arcomnak, mert "kirobbant" a csomó még régen, vérzett, minden volt.
Van több heg is ilyen csomók miatt. Egyszer az egyik tanárom kérdezte, hogy az mi. :)
Sosem ért hátrány miatta, pedig látszik. Akik udvaroltak, azoknak sosem okozott gondot, ugyanúgy megnéznek. Sőt, én fiúkon meg szexinek is tartom a heget.
Szóval egyáltalán ne szorongj a hegek miatt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!