Szalicilsavat mennyi ideig kell / lehet bőrön hagyni?
2%-os oldat
Elképesztő, hogy mindenfélét lehet olvasni, és nem tudom melyik lenne jó.
Egyik azt ajánlja, hogy 15 percre, máshol hogy le se mossa az ember.
Egyik szerint ezzel aludj és reggel mosd le, máshol meg hogy x idő után kenj rá krémet
Melyik lenne jó?
Azt még tudnád írni, hogy milyen márkájú termékről van szó?
Amúgy van olyan amit le kell mosni meg olyan is amit nem. A használati útmutató a döntő ebben a kérdésben.
Szerintem ezt nem kell lemosni.
Megmosod az arcod, utána jöhet ez és ha van más szérumod akkor az(persze ha kompatibilis bha savval). Utána krém.
Nem túlhámlasztás, rendesen arra kelt, hogy égési sérülései lettek.
durva, hólyagos, másodfokú
Tényleg rosszul néz ki, de szerintem ne 1 alapján ítélj, mert másoknak meg nem lesz tőle semmi bajuk, ha rendeltetésszerűen használják. Igaz, ezt a márkát nem, de én is használtam már többféle hámlasztót, a bőröm kicsit érzékeny és mégse lett soha semelyiktől semmi baja. És egyiket se mostam le. Valóban van olyan, amit le kell, de azt azért, mert tömény és ezt fel is tüntetik a használati útmutatóban. Konkrétan le van benne írva, hogy milyen gyakran lehet használni és max hány percre.
Ha lemosod negyed óra után azt, amit nem kéne, nem tudom mennyire fog használni. Amúgy ha problémát okozna, csípett volna rendesen. Ha eddig nem volt gond, éjszakára se lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!